Haberler

Baka Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) ağustos ayı olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) ağustos ayı olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Burdur Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra BAKA'da arınma süreci yaşandığını söyledi.

Darbe girişiminden sonra bütün kurumlarda arınma hareketinin başladığını belirten Karaloğlu, "Bu arınma sürecinden BAKA'nın da mutlaka geçmesi gerekiyordu. Şu ana kadar toplam 10 arkadaşımızla yollarımızı ayırdık ama çalışmalarımız devam ediyor. Toplantıda birkaç arkadaşımızın durumunu tekrar değerlendireceğiz. Belki birkaç arkadaşla yolumuzu ayıracağız. Arkadaşlarla ilgili araştırmalarımız devam edecek. Ne zamana kadar ? Tam arınma sağlanıncaya kadar." dedi.

"Arınma sürecini tamamlayacağız"

Karaloğlu, 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını ifade ederek, "BAKA'da da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Mutlaka arınma sürecini tamamlayacağız. Daha önce yapılan işlere yeniden bakacağız. Bundan sonra daha temiz bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Antalya, Isparta, Burdur'da kalkınma ajansımız hem bölgesel kalkınmayı tetiklesin hem de bölgemizde istihdamları artırsın ve yeni müteşebbisler ortaya çıkarsın." diye konuştu.

Toplantıya, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile diğer yetkililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Isparta Antalya Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title