Haberler

Bahşiş Yüzünden Öldürülen Damat Defnedildi

Güncelleme:

Bahçelievler'de bahşiş nedeniyle tartıştığı kişiler tarafından vahşice öldürülen Aziz Baş, memleketi Kastamonu'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

İstanbul Bahçelievler'de bahşiş nedeniyle tartıştığı kişilerin otomobille sürüklemesi sonucu hayatını kaybeden Aziz Baş, Kastamonu'nun Araç ilçesinde defnedildi.

300 METRE BOYUNCA SÜRÜKLEDİLER

İstanbul'da Aziz Baş (26) ve eşi Sevda Baş, nikahları kıyıldıktan sonra Bahçelievler'de bulunan düğün salonuna gitmek için yola çıktı. Yeni evli çiftin aracını bahşiş için yol boyunca taciz eden bir otomobil, takibini düğün salonunun bulunduğu sokağa kadar sürdürdü. Sokak içerisinde gelin arabasının önünü kesmek isteyen zanlılar, arabaya vurarak durabildi. Kaza nedeniyle araçtan inen damat Aziz Baş, otomobilde bulunan zanlılara tepki gösterdi. Yaşanan tartışma sırasında zanlılar damat Aziz Baş'ı çekerek kendi otomobillerinin camına sıkıştırdı. Gaza basan zanlılar yaklaşık 300 metre boyunca damat Aziz Baş'ı sürükledi. Olayda ağır şekilde yaralanan Aziz Baş, gelin arabasıyla hastaneye götürüldü. Damat Aziz Baş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası düğün günü dehşete dönüşen gelin Sevda Baş da sinir krizleri geçirdi.

CENAZEYİ AİLESİ VE YAKINLARI KARŞILADI

Bahşiş verme yüzünden öldürüldüğü ileri sürülen damat Aziz Baş'ın cesedi, otopsisinin yapılmasının ardından memleketi Kastamonu'ya gönderildi. Kastamonu'nun Araç ilçesine bağlı Kıyan köyünde eşi Sevda Baş, ailesi ve yakınları tarafından karşılanan Aziz Baş'ın cenazesi, sabah saatlerinde kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında defnedildi.

"ALLAH BİZİ KÖTÜ KİŞİLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN"

Cenaze namazında konuşan Cami İmamı Nazım Özkur, sadece bu acının ailesinin değil, bütün komşularının ve Türkiye'nin acısı haline geldiğini belirterek, "Allah bizlere çekemeyeceğimiz ağır yükü vermesin. Allah bizleri, her kötü kişilerin şerrinden korusun. Özellikle bu şehir magandalarının şerrinden korusun" dedi.

Cenaze namazının ardından Aziz Baş'ın cenazesi omuzlara alınarak mezarlığa götürüldü. Burada toprağa verilen Aziz Baş'ın, eşi Sevda Baş ile ailesinin güçlükle ayakta durabildiği görüldü.

Öte yandan, olayla ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Kastamonu İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (46)

MALATYALI:

MERAK EDİYORUM BU ACI OLAYA SEBEP OLANLARIN ALLAH''I PEYGAMBER''İ KİTABI DİNİ İMANI VARMI ACABA? ALLAH MİLYON KERE BELANIZI VERSİN EMİ. . . .

30
1
yanıtYanıtla
misafir:

onlar acımamiş hayatının baharında canına kıymışlar bucaniler bu katiller iğdam assınlr yeter artık

29
0
yanıtYanıtla
melihhhh:

adalet yok bu ülkede ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilse 24 yıl bunun yatarı da 18 yıl denetimli serbestlik falan derken 12 yıl yatar çıkar ateş de düştüğü yeri yakar İDAMMMMMMMMMMMM istiyoruzzzz

24
1
yanıtYanıtla
Abdurrahman DOĞRU:

Bu kardeşlerimizin acısı sadece kendilerinin ve Kastamonu''nun değil, ben Diyarbakır''lıyım bu acı tüm Türkiye''nin acısıdır. . . Umarım bunu yapan caniler en ağı cezaya çarpıtılırlar. . . İdam bu insanlar için bence en hafif ceza olur ama en iyisi her gün işkence yaptırılarak öldürmek en iyisidir. . .

23
1
yanıtYanıtla
BAROYA AÇIK ÇAĞRI:

KASTAMONU BAROSU OLARAK BU OLAYA EN AZ 15-20 AVUKAT GÖREVLENDİREREK ÜCRETSİZ MÜDAFİLİĞİNİ YAPIN VE BUNU YAPAN CANİLERİN EN AĞIR BİÇİMDE CEZASINI ÇEKMESİNİ SAĞLAYIN. KASTAMONU DERNEKLERİ VE MEDYASI BU OLAYI LÜTFEN SAHİPLENİN. AİLEYE BİR YARDIM HESABI AÇILSIN, HALKA MEDYA BUNU DUYURSUN DESTEK OLALIM. BU CANİCE OLAY İÇİN TÜM KASTAMONULULAR TEK VUCUT OLUP HESABINI HUKUK İÇİNDE SORALIM. CEZANIN EN ÜSTTEN UYGULANMASINI, YAPAN FAİLLERİN TÜMÜNÜN CEZA ALMASINI SAĞLAYALIM. GÜN BU GÜNDÜR. . .

23
0
yanıtYanıtla
kaderinönünegeçilmez:

allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin inşallah suçlular hakettikleri cezayı alır. . .

22
0
yanıtYanıtla
kral:

bunu yapanlara insan diyecem alakası yok hayvan desem hiç yok çünkü hayvanlarda bile acıma duygusu var bunları sakat bırakacan o şekilde ümür boyu hapse atacan

21
1
yanıtYanıtla
.....:

İnanamıyorum dünden beri bu haberin etkisindeyim. Yazık değil mi damada geline. . Allahım yardımcıları olsun.

19
0
yanıtYanıtla
erol:

İdam geri gelmeli. . . .

19
0
yanıtYanıtla
HAKAN DEMİR:

ASIN BU ADİLERİ

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title