Haberler

Bahçeli ve Yıldırım: Darbe ile Mücadele Sürmeli

Güncelleme:

Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Çankaya'da görüştü. İki lider de darbeye karşı mücadelenin devam ettirilmesi gerektiğini ifade etti.

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. Görüşme sonrası iki lider, ortak açıklama yapmak üzere kameraların karşısına geçti ve önemli açıklamalarda bulundu.

"İKTİDARIN DİK DURUŞUYLA KISA SÜREDE BASTIRILMIŞTIR"

Bahçeli, konuşmasından satır başları şu şekilde: "Önümüzdeki günlere ışık tutabilecek yaklaşımlar ortaya konulmuştur. 15 Temmuz'da başlayan darbe teşebbüsü mevcut iktidarın dik duruşu nedeniyle kısa sürede bastırılmıştır. Çok kısa sürede darbenin hemen sonuçları net görülmemekle birlikte, tehlike boyutundan uzaklaştırılmıştır. Sayın Başbakanı'mıza teşekkür ediyorum, milletimize geçmiş olsun diyorum."

"BAHÇELİ'NİN DE İFADE ETTİĞİ GİBİ YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR"

Başbakan sözleri ise şu şekilde oldu: "15 Temmuz gecesi bir darbe kalkışmasını milletin iradesi ile etkisiz hale getirmiş bulunuyoruz. Darbe ile ilgili süreç milletimiz adına başarı ile sonuçlandı. Ancak işimiz sona ermedi. Sayın Bahçeli'nin de ifade ettiği gibi yapacak çok işimiz var. Bu acıları millet bir daha yaşamasın.

"BAHÇELİ'YE MİLLETİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Bu girişimin ilk anından itibaren Sayın Bahçeli telefonla arayarak her türlü desteğe hazır olduğunu ifade etmiştir. Sadece destek değil, meydanlarda biz de olacağız demiştir. Diğer siyasi partiler de topyekün olarak terör odaklarına karşı tek yürek olmuş ve bu bela defedilmiştir. Bundan sonra yapacak işimiz var daha. Türkiye'de artık bölücü terör ve darbe girişimleri gündemi işgal etmekten çıkarılacak. Bir kez daha Sayın Bahçeli'ye milletimiz adına çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz de tabi ki farklılıklarımız var ama hepimizin gözlerinden akan yaşlar aynı. Her zaman bu tabloyu muhafaza etmek bizlerin görevi olmalıdır. Baştan beri MHP bu hassasiyeti göstermiştir. Mesele memleket olunca gerisi teferruattır anlayışını görmekten memnuniyet duydum."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Binali Yıldırım Devlet Bahçeli Çankaya Köşkü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (7)

MHP_CCC_MHP:

Akp nin yaveri !!! ülke bugün bu durumları yaşıyor Mehmetçiğime darbe bahanesiyle bir kumpas daha düzenleniyor sende vatanseverim diye geçiniyorsun. Yaşananlarda seninde büyük payın var. Zamanında hükümeti kursaydın okadar canımız gitmeyecekti Yemişim senin vatanseverliğini.

11
9
yanıtYanıtla
AC Püssskeüttcü AuuuvvvAuuvvlar:

Makarnaci Akkoyunlain Oyunlarina Sakin Gelmeyin Bune Samimiyet??? Degermi Bir Kac Kg Püsskevütte??? Yuuuhhh Sizin Gibi Satilik Kurtcuklarin Siffattina

8
10
yanıtYanıtla
hayri:

adamsan ismini yazsana satılık yorumcu hain seni. adresini erkeksen ver gösterim sana makarnayı bekliyomn?

yanıt3
yanıt8
eskr.:

bu ülkenin gerçek mağdurları yıllardır türklüğü korumak için göğsünü sürekli siper etmiş olan atatürkün ülkücüleri olmuştur askerde devşirme ve ermeni dönüğü komutanından sürkeli azar işitmiş sürekli aşağılanmış sürekli botuna tükürülmüştür evine hırsızlık adı altında girilmiş tabancası çalınmış 23 yıldır astsubay olarak görev yaptığım süre zarfında sürekli bunları yaşadım allah türk devletini türk milletini korusun ülkemi tahrana firiğini seven kültürüne bağlı tüm Atatürk ülkücülerine selamlar

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne olursan ol hangi görüşten olursan ol sorun devlet millet meselesi ise kardeş kanı akacaksa türkiye 30 40 yıl geriye gidecekse düşmanlarımızın ekmeğine yağ sürülecekse bir bir milliyetçi mhp li olarak akp lıde oluruz chp lıde oluruz derdimiz kardeşce huzurlu mutlu her görüşe saygı çerçevesınde yaşamak

6
1
yanıtYanıtla
eskr.:

ağzına sağlık başbuğum bu konuşmaya ihtiyacımız vardı şükürler olsun allaha hamd olsun ki doğrusunu söyleyen milli ve düşünen büyük liderlerimiz var allah türkü korusun yaşasın türk devleti yaşasın Atatürk ülkücüleri.

4
1
yanıtYanıtla
MHP_CCC_MHP:

Ulan Akp trolleri zamanında demediğinizi bırakmıyordunuz Bahçeliye şimdi çok seviyorsunuz !!! Nedeni sürekli size yarayan işlere imza atması olabilirmi? Birdahaki seçimlerde tamamen yok olma tüm vekilleride size kalması olabilirmi acaba? Sizler yalakalık edenleri çok seversiniz biz ise yer için vatan satmayanı onlardan bunun için korumalık yapmasını istemeyenleri.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title