Haberler

Bahçeli, Spor Salonu Tesislerini Açtı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İlkadım ilçesindeki Karasamsun Spor Parkı’nın açılışını yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İlkadım ilçesindeki Karasamsun Spor Parkı'nın açılışını yaptı.

Bafra ilçesindeki seçim gezisinin ardından İlkadım ilçesine gelen MHP Genel Başkanı Bahçeli, burada davul-zurna ile karşılandı.

Parkın açılışı öncesi konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Ülkemin 55 ilinden daha büyük bir belediyenin 'şehri-emini' olarak, geçen 5 yıl içerisinde halkımızın güvenini boşa çıkarmadık. Dürüst bir siyaset anlayışını hakim kıldık. Borçlu bir belediye imajını ortadan kaldırdık. Belediyemizi kendi kendine yetebilen, güçlü ekonomiye sahip, şeffaf, itibarlı, hesap verebilir belediye haline getirdik" dedi.

Göreve geldikten itibaren eğitimden spora, kültürel faaliyetlerden alt yapı çalışmalarına kadar her alanda eksiksiz hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Demirtaş, "Görev süresince çok sayıda proje üreterek birçok ilke imza attık. Karadeniz'de ilk ve tek olan geçen yıl zatıalinizin katılımıyla birlikte açılışını yaptığımız Halk Ekmek Fabrikası'nı Yap-İşlet-Devret modeliyle hayata geçirdik. Yine geçen yıl zatıalinizin katılımıyla temelini attığımız Trafik Eğitim Parkı'nı faaliyete geçirdik. Bugün itibariyle yaklaşık 7 bin çocuğumuza burada eğitim imkanı sağladık. Çöpünüz altın olacak projesiyle geri dönüşümü bilinçlendirirken, Çöp konteynırlarını yerin altına koyarak hemşerilerimize temiz bir çevre sağlıyoruz. Eğitime yaptığımız yatırımlarla gençlerimize eksiksiz eğitim-öğretim görebilecekleri mekanlar hazırlarken; 'Sağ elin verdiğini sol elimiz bilmeyecek' inancından hareketle ihtiyaç sahiplerine hilal kart uygulamasını yaygın bir şekilde başlattık. 'Bana bir ekmek parası' diye avuç açan yoksul vatandaşlarımızın tamamının ekmeğini karşılayan Askıda Ekmek projesini başlattık" diye konuştu.

Gelecek 5 yıl için yapmayı planladıkları projeler hakkında da bilgi veren Demirtaş, "Yeni Belediye Hizmet Binası, Tarihi Türk Dünyası Parkı, İlkadım Kongre ve Ticaret Merkezi, Villa Köy Evleri, Köy Evleri Projesi, Yaşayan Tarih Mecidiye, Anadolu Kültür Merkezi, Unkapanı Kültür ve Ticaret Merkezi, Kışla Mahallesi Kültür Merkezi, Karasamsun Sevgi Parkı (40 dönüm), Atatürk Yaşam Merkezi, Anakucağı sığınma evi, Refakatçi evi, Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi, Hobi Bahçeleri, Katlı Otopark ve Ticaret Merkezi ile Yeni Engelsiz Yaşam Merkezi'dir. Bütün bunları yaparken her mahalleye imkanlar ölçüsünde oyun sahaları, park ve bahçeler yapmayı ihmal etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Demirtaş'ın açılış konuşmasının ardından Karasamsun Spor Parkı'nın açılışı yapıldı. Açılışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP'li Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferhat Günaydın yaptı.

Açılış sonrası Genel Başkan Bahçeli, futbol topu ile kaleye penaltı atışı yaptı. 2 kere penaltı atışı yapan Bahçeli, atışlarda kale yanlarında görüntü ve fotoğraf çekmeye çalışan basın mensuplarına isabet ettirdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Necattin Demirtaş Devlet Bahçeli İlkadım Bafra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title