Haberler

Bahçeli Söğüt'te Şenlik Yürüyüşüne Katıldı

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik'in Söğüt ilçesinde Ertuğrulgazi'yi Anma ve Yörük Şenliklerine katıldı.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bilecik'in Söğüt ilçesinde Ertuğrulgazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katıldı. Şenlik Yürüyüşü'nde kortejle birlikte yürüyen Bahçeli, Ertuğrulgazi Türbesi'ni ziyaret ederek dua okudu.

Bilecik'in Söğüt ilçesinde 12, 13 ve 14 Eylül 2014 tarihlerinde düzenlenen Ertuğrulgazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nin bugün yapılan etkinliklerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker ile çok sayıda kişi katıldı.

KÜÇÜK ECRİN'E SU İÇİRDİ

Devlet Bahçeli tören öncesinde 30 Mart seçimlerinde MHP'den Söğüt Belediye Başkanı seçilen Halil Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti. Aydoğdu, Bahçeli'nin boynuna Yörük poşusu bağladı. Ziyaretin ardından Hükümet Konağı önüne gelen Devlet Bahçeli burada protokoldeki yerine oturdu. Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, 733'üncü Ertuğrulgazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri etkinlikleri hakkında kısa bir konuşma yaptı. Bahçeli, babasıyla birlikte yanında gelen Yörük kıyafeti giyen 3 yaşındaki Ecrin Yetimoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bahçeli daha sonra küçük Ecrin'i yanına oturtup sehpa üzerinde duran pet bardaktaki suyu içirdi.

ŞENLİK YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

MHP lideri Bahçeli daha sonra Hükümet Konağı önünden başlayan Şenlik Yürüyüşü'ne katıldı. Devlet Bahçeli, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve milletvekillerin de bulunduğu kortejdekiler önde mehteran takımı eşliğinde yaklaşık 1 kilometre yürüyerek Ertuğrulgazi Türbesi önüne geldi. Bahçeli yürüyüş sırasında evlerin balkonlarından ve pencerelerinden kortej geçişini izleyen vatandaşlara el salladı.

TÜRBEDE DUA ETTİ

Bahçeli ve beraberindekiler yürüyüşün sonunda Ertuğrulgazi Türbesi'ni ziyaret ederek dua okudu. MHP Lideri Devlet Bahçeli türbe ziyaretinin ardından karayolu ile Ankara'ya döndü. Bahçeli'nin yarın tekrar Söğüt ilçesine gelerek burada düzenlenecek olan törenlere katılacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title