Haberler

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Hayatı Kitap Oldu

Güncelleme:

Adana'da yaşayan gazeteci Yüksel Evsen kaleme aldığı kitapta, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hayatını kaleme aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hayatı kitap oldu. Adana'da yaşayan gazeteci Yüksel Evsen'in kaleme aldığı 'Devletin Gücü - Bilinmeyen Devlet Bahçeli' adlı kitapta, Osmaniye doğumlu olan Bahçeli'nin hayat hikayesi anlatılıyor.



"BİR ANADOLU BEYEFENDİSİ"

MHP Lideri Bahçeli'nin hayat hikayesini araştırırken farklı bir Bahçeli portresi ile karşılaştığını belirten Yüksel Evsen, "Bahçeli, TV ekranlarında görünen ciddi yüzünün arka tarafında bir Anadolu beyefendisi taşıyor" dedi. Ares Kitap'tan çıkan kitapta Bahçeli'nin siyasi tarafı kadar insani yönlerini incelediğini belirten Evsen "Anadolu'nun bağrından kopup gelen, tesbih çeken, Ferdi Tayfur dinleyen, klasik otomobil merakı olan sıra dışı bir liderin farklı dünyasına göz atmak isteyenler için önemli bir kaynak kitap" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Yüksel Evsen Osmaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (15)

turan:

seninleyiz bilge lider, bu ülkede siyasetçi olmak için fazla temizsin...

18
7
yanıtYanıtla
)Mdmddk@hotmail.de:

Komik olma

yanıt0
yanıt0
...:

mhp kaç yıllık parti ve pkk kaç yıldır var?? tesadüf mü?? mhp ve pkk yı kuranlar aynı kişiler. bu ülke o zaman bölünmeye başladı.

6
18
yanıtYanıtla
hasan yıldızhyildiz@hotmail.com:

Bu neyin kafası? :)

yanıt0
yanıt0
SATIR:

ermeni olduğuda yazılımı

7
13
yanıtYanıtla
alaaddin:

maalesef devlet bahçelinin girdiği fotoğraflar ve ilişkiler hep solla beraber olmuştur.Bu nasıl milliyetçiliktir.Erbakanla biraraya gelmedin, Tayyiple biraraya gelmedin.Ülkenin faydasına bir sürü projeyi engelledin. bu nasıl bir milliyetçiliktir açaba. Bir sürü milliyetçi ve muhsin yazıcıoğlu taraftarları hep milliyetçidirler ama hepsini kaybetmiş bir başkan olarak en son poliside kaybettin ve durum milliyetçi oranı yüzde 11 fazla lafa gerek yok.

4
13
yanıtYanıtla
Mustafa Özdenizli:

Alt başlığı da ''8 seçim yenilgisinin anatomisi'' olur her halde.

6
10
yanıtYanıtla
BİR GARİP ŞEMS:

MHP''NİN YÜZ KARASI OLDUĞU VE HATTA CHP DESTEK VERİP TARAFINI BELLİ ETTİĞİ DE YAZIYOR MU

8
7
yanıtYanıtla
Pardon iyi güzel de:

APO yu kurtaran Kim di yahuuu

3
9
yanıtYanıtla
serdar yanar:

o yaşattığın ekonomik krizler ve saçma sapan kendi seçtiğiniz cumhurbaşkanı ile cocuk gibi atışıp gecelik u00 lere çıkardığınız faizlerle mutlu ettiği rantçılara hizmet etmekten vazgeçmeyen bir bahçelinin aksiklopedisi olsa kaç yazar

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title