Haberler

Bahçeli'nin Gözü HDP Sıralarında Kaldı

Güncelleme:

Meclis'teki yemin töreni öncesinde MHP Lideri Bahçeli'nin HDP sıralarını seyrettiği kare Türk siyaset tarihine geçecek cinstendi.

1 Kasım genel seçimleri sonrasında Meclis'in yeni dönemi için 26. Dönem Milletvekilleri yemin etmek üzere Meclis'e gitti.

FLU GÖRDÜĞÜ TARAFA GEÇTİ

7 Haziran genel seçimleri sonrası, HDP'nin Meclis'teki yerini işaret ederek, "Sol tarafı flu görüyorum" diyen ve HDP sıralarına bakmayıp sırtını dönen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisi MHP, milletvekili sayısı bakımından 4. parti olması nedeniyle Meclis'in yeni döneminde en sol tarafta oturdu.

BAHÇELİ'NİN GÖZÜ HDP SIRALARINDA

Milletvekillerinin yemini öncesinde Bahçeli'nin yüzü asık bir şekilde HDP sıralarına dönerek baktığı kare, törene damga vurdu. Bu esnada HDP sıralarındakilerin gülüşmeleri de dikkat çeken bir başka detaydı.

HDP'Lİ PERVİN'DEN MHP'YE GÖNDERME

MHP'nin Meclis'in sol tarafında oturmasına ilişkin HDP'li Pervin Buldan bir tweet attı. Buldan, şimdi de kendilerinin MHP'ye flu baktığını söyledi.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (255)

barbaros denilen cahil:

kürt milleti ezelden beri bu topraktalardı sen sonradan geldin 1071de geldin önce tarih bil dağdan geldin bağdakini kovuyorsun bu kadarda yüzsüzlük olmaz kendi öz ülkemizde sığınmacı olduk sizin gözünüzde yazıklar olsun size. . . . . .

52
13
yanıtYanıtla
antipkk:

Lan Dingil geldikde sanki bu Topraklari bize Hediye mi etdiler? Söke söke aldik! Ayrica Kürtler hepde yanimizda Saf aldi yoksa onlarda simdi Türkiyede degil Roma yada baska Imparatorluklar atinda ezilip gitmisdi yani Kürt denen birsey kalmamisti!

yanıt12
yanıt18
Hewal:

Kem gözlü... keşke benim olsa diye bakmış mit ajanı... akpyi iktidar yapmak için atmadığı takla kalmadı... beter ol...

32
10
yanıtYanıtla
siirtliMobil-ANDROID:

hdp=pkk ALLAH HEPSİNİNDE BELASINI VERSİN.

13
28
yanıtYanıtla
Siirtli degilsin kivrak kivirmaya devam:

Allah senin belani vermişya sen ona bak senin için kin ve nefret yeter sana. . . . . .

yanıt14
yanıt7
elazığlı:

vah garibim üzülme bu dünyayı kaderi böyle ne oldum değil ne olacağın önemli dün sana bugün HDP helal olsun yerinizi kapmış ve keyfini çıkarıyorlar

34
6
yanıtYanıtla
Cemal Işık ANTEPLİMobil-IOS:

3-partiyi toplasan 1-tayyip etmezler Dünya lideri Recep tayyip Erdoğan sen çok yaşa

12
27
yanıtYanıtla
AZAD DEP:

Yanı diyorsun üç partiyi toplasan Tayip kadar calmamislar.

yanıt19
yanıt6
İsyankarMobil-IOS:

Daha çok bakarsın koltuk deyneği

28
9
yanıtYanıtla
...TAŞOVA...:

......ENİNDE SONUNDA BU HAİN KROLARİ,HAİN ERMENİLERİ,HAİN KIZILBAŞLARİ,HAİN SOL BEYNAMAZLARİ,YANİ GEZİZEKALİLARİ....ADAM EDECEĞİZ.... BUNDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.....

5
32
yanıtYanıtla
Tüm 255 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title