Haberler

Bahçeli Kılıçdaroğlu'nun Randevu Talebini Reddetti, Demirtaş Kabul Etti

Güncelleme:

MHP lideri Bahçeli, görüşme talebinde bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu, 'zamanlama uygun değil' diyerek geri çevirdi. Demirtaş ise talebe olumlu yanıt verdi.

Ankara'daki kanlı saldırı sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, görüşme sonrası MHP lideri Devlet Bahçeli ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan randevu talebinde bulunmuştu.

Talebe ilk yanıt MHP liderinden geldi. Bahçeli, "Görüşme için zamanlama uygun değil." diyerek randevu talebini reddetti.

BAHÇELİ DAVUTOĞLU'NUN GÖRÜŞME TALEBİNİ DE REDDETMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki katliam sonrası Başbakan Davutoğlu'dan gelen görüşme talebini de reddetmişti.

MHP Genel Başkanlığının, görüşme talebini, "Sayın Başbakan Sayın Bahçeli'nin 'hayır' cevaplarına alışık olduğu için bu görüşme talebine de 'hayır' diyoruz" ifadesi ile reddettiği vurgulanmıştı.

KILIÇDAROĞLU'NUN KONYA MİTİNGİ İPTAL EDİLDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, yarın Konya'da yapılması planlanan mitingi, Ankara'daki bombalı terör saldırısı nedeniyle iptal edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim kampanyası çalışmaları kapsamında 13 Ekim Salı günü saat 17.00'de Konya'da partisi tarafından düzenlenen mitinge katılacaktı. Geçen cumartesi günü Ankara'da meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle miting ve Kılıçdaroğlu'nun Konya programı iptal edildi.

DEMİRTAŞ'TAN OLUMLU YANIT

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşme talebi ile ilgili; "Görüşme talebini olumlu karşılıyoruz. İlk fırsatta bir araya gelmeyi umuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selahattin Demirtaş Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (131)

AHMET:

BU OLMADI SAYIN BAHÇELİ. . .

195
103
yanıtYanıtla
zeynep ulkucan:

Cok guzel oldu

yanıt2
yanıt0
efe:

şaşırmadım artık oyum akp ye

109
175
yanıtYanıtla
AAA:

SALAKTROLL BİZ DE YEDİK...

yanıt0
yanıt0
misafir:

zaten hep akepeye vermedinmi. algı yapma . . ben mhp ye verdim oyu ama şimdi vermiyecem akepeye hiç vermeyecem. . o kadar

yanıt0
yanıt0
utanmaz:

utanmadan hala nasıl akp dersin daha dün ankarada gençler parçalandı ışidi bu kadar destek veren bir parti bu kana ortak değilmidir

yanıt0
yanıt1
bilirim:

Adamsın bahceli oyum mhp ye

85
164
yanıtYanıtla
YEMİNLİ MHPLİ:

KOALİSAYON OLSUN HAYIR ERKEN SEÇİME HAYIR GEÇİCİ HÜKÜMETE HAYIR DAVUTOĞLU GÖRÜŞME TALEBİNE HAYIR KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞME TALEBİNE HAYIR ABDULLAH ÇATLININ KIZININ ADAYLIK BAŞVURUSUNA HAYIR SİNAN OĞANA HAYIR MERAL AKŞENERE HAYIR TUĞRUL TÜRKEŞE HAYIR YETER ARTIK YETER TOPLUMDA MHP Yİ SAVUNAMIYORUM ARTIK YETER BU SEÇİMDE SANDIĞA FALAN GİTME YOKKKKKKKKKKKKKKKK

145
93
yanıtYanıtla
halk:

seçimde de millet sana hayır derse görürsün

yanıt0
yanıt1
SADECE ÜLKÜCÜ:

AK TROL SÜNÜZ SANIRIM. BİR SEÇİM DE AKP Yİ BOYKOT ETSENİZ DE MEMLEKET KURTULSA.

yanıt1
yanıt0
Tüm 131 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title