Haberler

Bahçeli'den Çankaya Tepkisi: Bırakın Biz Eski Kalalım

Güncelleme:

Çankaya Köşk'ünden cumhurbaşkanlığı forsunun sökülmesine tepki gösteren MHP Lideri "Sökülen forsu otomobil bagajında taşımak yenilikse, bırakın biz eski kalalım" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter'deki hesabında "Altı aylık ısınma bedelinin dahi 10 trilyon olduğu söylenen haram saray yenilikse, bırakın biz eskide yaşayalım" diye yazdı.

"KARDEŞLERİMİ KUTLUYORUM"

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'deki adresinden açıklamada bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli gündemi değerlendirdi. Bahçeli takipçileriyle paylaştığı mesajlar şöyle: "Bu akşam öncelikle şunu belirteyim, siz değerli takipçilerimin paylaşımlarını, yorumlarını, hatta eleştirilerini dikkatle izliyor, okuyorum. Samimi ve içten mesajları çok önemsiyor, sıcak temenni ve görüşlere katılıyor, parlak fikir ve mizah içeren kanaatleri çok beğeniyorum. Bilhassa muhitimizde dolaşan, Twitter'in kuytuluklarında pusuya yatıp iftira gibi yağan ak trollere nefes aldırmayan kardeşlerimi kutluyorum. Manen aklanması, madden düzlüğe çıkması mümkün olmayan maskeli vicdanlar her yerde keşif yapıyor ve keyif içinde geziyor.

"BIRAKIN BİZ ESKİ KALALIM"

Mahvımızı isteyen her türlü ihanetle birlikte, cehalet-gaflet-bölücülük tehdidi zemin ve zaman tanımadan huzurumuzu darp ediyor. Cahilliğin hüküm sürdüğü bir ortamda, din adına sahteciler, Allah adına zalimler, ecdat adına nankörler, demokrasi adına demagoglar türer. Yalan ve yolsuzluk nöbetini aksatmadan sürdürenler, her doğruyu yok saymayı görev sayanlar ne ahlak tanır, ne de izan ve insanlık bilir. Vaziyet ortadır; vicdanları lağvedilmiş, vizyonları laçkalaşmış, varoluş gayeleri lekelenmiş vesayetçiler geleceğimizi karalıyor. Yeni diyorlar, geçmişe saldırıyorlar. Yeni diyorlar, değerlerimizi ölüme terk ediyorlar. Yeni diyorlar, tarih kadar eski ihanete sapıyorlar. Çankaya Köşkü'nden sökülen Cumhurbaşkanlığı forsunu otomobil bagajlarında taşımak yenilikse, bırakın biz eski kalalım. Altı aylık ısınma bedelinin dahi 10 trilyon olduğu söylenen haram saray yenilikse, bırakın biz eskide yaşayalım."

"KÖK YERİNDEN OYNADI MI..."

Bahçeli, çıkar uğruna, inanmadığı ne varsa bunları savunanlar, akıl ve kalbini kiraya verip de millilikten muaf olanların "Adamım" diye övündüğünü yazdı. MHP Genel Başkanı tweet'lerinde şöyle devam etti: "Kök yerinden oynadı mı dalın gücü kalır mı? Milli şuur kapanır ve milli hafıza solunum cihazına bağlanırsa millet yaşar mı? Hayatı kavramamış bir hakikat ıssız sokaktaki lambalar gibidir. Geleceği kuşatmamış yüreklilik biraz sonra sönecek gaz lambasına benzer. Zamanın gerçekten ihtiyaç duyduğu şeyin ne olduğunu özümsemiş bir akıl ve onu doğru yolda götürmeye yarayan cesaret canlıysa, mesele yoktur. Ümitsizliğin kıyısında dolaşanlar, yüreklerindeki iman doğrultusunda mücadeleden kaçmadıkça kurtuluş fidesi kurumayacaktır. Ölümden daha beter bir çöküş olan umutsuzluğa kapılmadıkça yalancı pehlivanların hükmü mutlaka sonlanacaktır. Merhum Akif diyor ya; 'Şudur benim cihanda en beğendiğim meslek, sözün odun gibi olsun, hakikat olsun tek."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (92)

Selo:

Sen ve kılıçtaroğlu varken ampül partisi bizi daha çoook. Sömürür. muhalefet yok ülkemde.

91
7
yanıtYanıtla
AsimobilWeb@haberler.com:

Zaten seni müzeye koyacağız.

19
21
yanıtYanıtla
DADAS.mobilWeb@haberler.com:

Adam gibi adam .Digerlerigibi kivirmiyor yagmur nereye yagarsa tarlayi goturmuyor bikalamumgibi degismiyo .Adamin bir cigisi var herseyden once insanda kisilik karekter olacak varmi bahceliden baskasinda..

30
8
yanıtYanıtla
cengiz tuğtağ:

sende geri kafalısın al birini vur ötekine nano mermer

yanıt1
yanıt5
vanlyymobilWeb@haberler.com:

yuru lan oylar hdp ye

15
16
yanıtYanıtla
-sivaslı:

bahçeli çok dürüst adam o yüzden hiç bir zaman iktidar olamayacak. Muhsin yazıcıoğlu en dürüst siyasetçiydide noldu yüzde 3 oy aldı en fazla. Yani mhp nin başına yanar döner birisi lazım bizim halk oy vermez bazıları kızacak ama bizim halk dürüst adama oy vermez bu bir gerçek.

18
10
yanıtYanıtla
siverekli:

ne keşmer adamsın bahçeli

20
8
yanıtYanıtla
HASAN YörükMobil-IOS:

Cokfesatsin bahceli

20
8
yanıtYanıtla
neco:

bahceli bıraksın gitsin lafkalabalıgına gerek yok

8
17
yanıtYanıtla
MHP 66:

SEN BIR BILGESIN GENEL BASKANIM YOLUNDAYIZ BU DAVADA

18
6
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title