Haberler

Bahçeli, Gölbaşı'nda Temel Atma Töreni ile Tesis Açılışlarına Katıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı ile Gölbaşı Şelalesi'nin açılışını yaptı, Alparslan Türkeş Kültür Sarayı ve Parkı'nın temel atma törenine katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı ile Gölbaşı Şelalesi'nin açılışını yaptı, Alparslan Türkeş Kültür Sarayı ve Parkı'nın temel atma törenine katıldı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Gölbaşı'nda temel atma töreni ile tesis açılışlarına katıldı. Törende bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkan Odabaşı, "2009 yılından bugüne, birçok temel atma töreninde birçok açılışta birçok yenilikte sizlerle bir arada olma imkanı bulduk. Attığımız her temel, Başkentin güney kapısı olan Gölbaşımızı, umut dolu bir geleceğe hazırlarken, hizmete açtığımız her yeni tesis, ilçemize, vatandaşlarımızın güvenle kullanabileceği sosyal alanlar kazandırmıştır. Her işimize başlarken, öncelikle, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte hizmet üretmeye özen gösterdik. Birçok mahallemizde açtığımız kültür merkezlerimizden tutun da Gölbaşımızın dört bir yanına yaptığımız parklara kadar, açtığımız yeni yollardan tutun da temizliğiyle birçok ilçeye örnek haline gelmiş sokaklarımıza kadar, gerek fiziki gerekse sosyal hizmetlerimizin hepsinde, öncelikle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmayı, hemşerilerimizin, yaşam kalitesi yüksek bir Gölbaşı'nda, huzurla ve güvenle hayatlarını idame ettirmelerini hedefledik. Şükürler olsun ki, sizlerle birlikte, samimiyetle yürüttüğümüz çalışmalarımız neticesinde, Gölbaşımızı, yenilenen yüzüyle, vizyoner şehircilik anlayışıyla, çağdaş bir kent, Başkentin incisi, Başkentin en çok tercih edilen ilçesi haline getirdik" ifadelerini kullandı.

Temeli atılan Alparslan Türkeş Parkı'nın, Gölbaşı'nda bugüne kadar yapılmış en prestijli projelerden biri olacağını belirten Başkan Odabaşı, "İlçemizin, seyir ve ulaşım açısından en güzel ve en kıymetli yeridir. Bu güzel bölgeyi daha da değerlendirecek parkımız toplamda 38 bin metrekarelik büyüklükte olup, içerisinde yapılacak simgesel anıtları, 60 metrelik Türk bayrağı, su, ışık ve ses gösteri havuzları, adrenalin vadisi, bitki labirenti, yıldızlar sokağı, gençlik merkezi, çim amfi, çok amaçlı meydan, çiçek gösteri alanları, çocuk oyun alanları gibi, birçok sosyal donatı alanıyla örnek bir park olacaktır" diye konuştu.

"BAŞKENTİN BİRÇOK ETKİNLİĞİNE EV SAHİBİ YAPACAK"

Alparslan Türkeş Kültür Sarayı'nın, Gölbaşı'na bugüne kadar yapılmış olan en büyük sosyo-kültürel tesislerden biri olacağını dile getiren Odabaşı, "Toplamda 2670 metrekarelik kullanım alanına sahip olan, Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek tasarlanan bu ihtişamlı yapı, tamamlandıktan sonra görselliğiyle göz kamaştıracak, Başkentin birçok etkinliğine ev sahipliği yapacaktır" dedi.

Başkan Odabaşı, "Marka kent olan Gölbaşımıza ayrı bir güzellik katacak, muhteşem bir projemizin açılışını birazdan hep birlikte yapacağız. İlçemizin en nadide köşelerinden birinde inşa ettiğimiz 18 metre yüksekliğindeki bu güzel şelalemiz, gerek görselliğiyle, gerekse çevre düzenlemesiyle, su diyarı Gölbaşımıza ayrı bir anlam ve değer katacak. Yine şelalemizin arkasında kalan alanda yaptığımız içerisinde 40 adet piknik masası ve kamelyalar, yürüyüş yolu, çocuk oyun grupları, gül tankları bulunan, şahadet şerbetini içerek hakkın rahmetine kavuşan Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu'nun adını taşıyacak parkımızı da vatandaşlarımızın hizmetine açacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde parkın açılmasının ardından Bahçeli, şehit Dizdaroğlu'nun eşi ve çocuklarıyla parkı gezdi. Bu arada parkın yakınlarına kurulan Kırgız çadırını ziyaret eden Bahçeli, burada Kırgız yerel kıyafetleri giydi ve ikram edilen yöresel yemeklerinin tadına baktı.

Bahçeli ve beraberindekiler buradan da Alparslan Türkeş Kültür Sarayı ve Parkı'nın temel atma törenine geçti. Dualar eşliğinde parkın temelini atan Bahçeli, Gölbaşı Şelalesi'nin açılışını da yaptı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yalçın Dizdaroğlu Alparslan Türkeş Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title