Haberler

Bahçeli, Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'nda Partilileriyle Bir Araya Geldi

Toplantıdan detaylar MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kütahya'da- Bahçeli, Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'nda partilileriyle bir araya geldi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kütahya'da partisi tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'na katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Toplantıdan detaylar MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kütahya'da- Bahçeli, Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'nda partilileriyle bir araya geldi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kütahya'da partisi tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'na katıldı.Kütahya'da bir restoranda yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren toplantı, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Türker'in konuşmasının ardından basına kapalı gerçekleştirildi.Toplantıda, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Yardımcıları Şefkat Çetin, Oktay Öztürk, Celal Adan, Emin Haluk Ayhan, Ruhsar Demirel, Atila Kaya ve Genel Başkan Başdanışmanı Metin Özkan ile bazı milletvekilleri hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Bahçeli Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title