Haberler

Bahçeli: Esad'dan Esed'e, Esed'den Esad'a Dönüş Vardır

Güncelleme:

MHP lideri Bahçeli Erdoğan'ın "Suriye'de Esad'la geçiş olabilir." sözleriyle ilgili olarak "Esad'dan Esed'e, Esed'den Esad'a dönüş vardır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin genel merkezinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Devlet Bahçeli burada gündem dair açıklamalar yaparak sorulara cevap verdi.

Bahçeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın " Suriye'de Esad'la geçiş olabilir." sözlerine karşılık olarak "Esad'dan Esed'e, şimdi Esed'den Esad'a dönüş vardır. İzleyip göreceğiz. Amerika ne düşünüyorsa cumhurbaşkanı da onu düşünüyor zaten." dedi.

Gerek yaptığı matematik hesapları gerekse ilginç benzetmeleri ile fenomen haline gelen Bahçeli'nin bu sözleri yine kendisinin klasikleri arasına girdi ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

CİZRE AÇIKLAMASI

-Cizre'de birçok mahallede sandıklar kurulamayacak. Siz nasıl değerlendirirsiniz?

-Türkiye'de 20 Temmuz'dan bu yana çok şiddetli bölücü terör olaylarıyla milletimiz muhatap olmaktadır. Bu süreç içerisinde bir iktidar zorlaması için koalisyon şartlarını öne alarak istikrarlı bir oluşumu gerçekleştirme anlayışı reddedilmiş ve Türkiye'nin seçimlere gitmesi için, başta sayın cumhurbaşkanı olmak üzere siyasi iktidar her türlü oyunu tuzağı kurmaya çalışmışlardır.

Geçici bir hükümet vardır. Seçimi istikrar ve güven çerisinde sürdürmeleri mümkün gözükmemektedir. Sayın cumhurbaşkanı her zaman yanlış konuşuyor, yanlış yönlendirme yapıyor.

Geçmiş seçimlerde 400 rakamı üzerine yoğunlaşan sayın cumhurbaşkanı, şimdi 550 milli ve yerli, ne demekse o, milletvekillerine talip oluyor.

"NE İDİĞÜ BELİRSİZ BİR HAKİM"

Ama bir de görüyoruz ki 8 günden bu yana Cizre'de silahlı kuvvetlerimiz emniyet güçlerimiz, Cizre halkıyla karşı karşıyla gelmiş olan PKK terör örgütünün orayı işgal etmesi anlayışına son verebilecek bazı tedbirlerin gelişmesiyle birlikte üç mahalle kurtarılmış ve Türkiye cumhuriyeti devletinin kontrolü altında faaliyetlerini sürdürülebilecek.

Ne idüğü belirsiz bir hakim, nereye bağlıdır, kimden talimat almıştır, kime hizmet etmektedir bunun da özel olarak araştırılmak istenen bir kişi, Cizre'nin üç mahallesinde seçimlerinde yapılamayacağı fikrinden hareketle sandıkları diğer mahallelere taşıma ihaneti içerisine girmiş böylelikle Türkiye cumhuriyeti devletinin hükümranlık hakkı olduğu bir alan PKK'ya terk edilmiştir.

"9 SEÇMEN VARSA..."

Sayın cumhurbaşkanı diğer yerlerde de buna benzer gelişmelerin olabileceğini söylüyor. Sandıkları taşıma değil birleştirme diyor. Oslo'dan bu yana gizli görüşmelerden var olan, demokratik cumhuriyet, federal bağımsız Kürdistan çizgisini devam ettirebilecek bir gafleti hala devam ettiriyor. Bunu lanetliyoruz, şiddetle kınıyoruz.

Türkiye'de 9 seçmenin bulunduğu yerde sandık kurulacaksa kurulmalı, ve seçimler gerçekleştirilmelidir.

SURİYE SÖZLERİ

- Suriye konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tattip Erdoğan'ın tavır değişikliği var. Esad'la devam edilebileceği yönünde...

Esad'dan Esed'e, şimdi Esed'den Esad'a dönüş vardır. İzleyip göreecğiz. Amerika ne düşünüyorsa cumhurbaşkanı da onu düşünüyor zaten.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Suriye Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (124)

TC Malatyalı Mobil-ANDROID:

Yine bir bahçeli klasiği, yine bilinçsiz söylenmiş bir laf :))) tek yok AKP.

27
22
yanıtYanıtla
Bilal:

bu adam ne dediyse erdoğan ona döndü. Pkk yla görüşülmez dedi, doğru çıktı. Ak parti diğer partilerin fikrini artık ülke için önemsemeli

12
28
yanıtYanıtla
morgunMobil-ANDROID:

ne konustugunu bilmio konusuyor oyle...rabbim sizin gibilere cok şükür firsat vermiyor

25
11
yanıtYanıtla
ahmet:

çok salak insanlarsınız siz ya beğeni hilesi yapmakla adam olunmuyor

yanıt2
yanıt1
..:

g zekalı. birde allahi aniyorsun din istismarı yapıyorsun bu ülke yönetici olarak çok dindar da dindar olmayan da yönetti allah istedigine verebilir.

yanıt3
yanıt0
Batmanlı:

Beytusebabta asker halkı taradıııııııııı

6
24
yanıtYanıtla
Başkan PutinMobil-IOS:

Oylar MHP ye

15
12
yanıtYanıtla
mhpMobil-ANDROID:

oylar mhp ye

14
12
yanıtYanıtla
by bucaklıMobil-ANDROID:

by zırva gene çıkmış zırvalıyo

12
14
yanıtYanıtla
tecesus:

Tayyip istedi diye koalisyon yapmayan zavallı . Ülkücülerin başında olmaya yakışmıyorsun . Yine Ferdi dinleyen tipleri milletvekilliğine aday göstermiş . Tüm Suriye sınırı Pkk dolu, Kobane Pkk dolu, neden askerimizi K. Irak da dağlara, pusulara yolluyorsun, diyemeyen zavallı . Kobane düz ova . 147 terörist öldürüldü . 2000 küsür terörist öldürdük diyen Tayyip''e Atma Recep, diyemeyen zavallı . Tüm siyasilerin hepsi aynı kafa. Hepsi vatan haini. Kürt kardeşlerimizmiş. Cizrede 100 bin olup yürüdüler .

24
2
yanıtYanıtla
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title