Haberler

Bahçeli: Erdoğan 1991'de de Türkeş'e Tuzak Kurdu

Güncelleme:

MHP lideri Devlet Bahçeli, Erdoğan'ın 1991'de de Alparslan Türkeş'e tuzak kurduğunu belirterek "MHP üzerinde bugün de aynı oyunlar oynanmak isteniyor." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, erken seçim gündemini görüşmek üzere topladığı partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Toplantısı'nda, AKP ile koalisyon kurmama gerekçelerini, partinin "Başbuğ"u Alpaslan Türkeş'in 1991'de Refah Partisi ve Islahatçı Demokrasi Partisi'nden gelen "seçim ittifakı"nı reddetmesini örnek göstererek anlattı. O dönem RP İstanbul İl Başkanı olan Tayyip Erdoğan'ın Türkeş'i "bağımsız aday" yaparak tuzak kurmak istediğini ileri süren Bahçeli, "Bu olay MHP üzerinde bugün de aynı oyunların oynanmak istendiğinin örneğidir. Bu olaya bakarak, bugünü değerlendirebilirsiniz." dedi.

ADAY ADAYLARINDAN PARA ALINMAYACAK

MHP MYK dün erken seçim gündemiyle Genel Başkan Bahçeli başkanlığında toplandı. MYK'nin erken seçim MHP Başkanlık Divanı'na tam yetki verdiği toplantıda, milletvekilliği için aday adaylık başvurusunda bulunanlardan "partinin 1 Kasım'daki seçimi yenileme seçimi gördüğü ve para alınması durumunda haksızlık olacağı" gerekçesiyle herhangi bir ücret alınmaması da kararlaştırıldı.

BAŞVURULAR 6 EYLÜL'DE SONA ERİYOR

Aday adaylığı başvurularının 1 Eylül'de başlayacağı, 6 Eylül'de sona ereceği, milletvekili adaylarının da merkez yoklaması ile belirlenmesinin kararlaştırıldığı toplantıda, İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu'nun istifası ile Tuğrul Türkeş'in "tedbirli" ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi nedeniyle boşalan MYK üyeliği için herhangi bir belirleme yapılmayacağı da dile getirildi. Boş kalan MYK üyeliklerinin seçimden sonra belirleneceğinin altı çizildi.

BEYANNAME GENİŞLETİLİYOR

Öte yandan partide 1 Kasım seçimleri için daha önce "Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek" başlığı taşıyan partinin seçim beyannamesinin genişletilmesine yönelik çalışmaların yapıldığı da belirtildi. Beyannamenin özellikle Türkiye'de artan terör olayları nedeniyle partinin "ayrımlaştırma süreci" olarak adlandırdığı çözüm süreci ile terör ve ülke ekonomisinin geldiği durumlar nedeniyle "ekonomi" ve "çözüm süreci" başlıklarının genişletileceği, bu bölümlere eklemeler yapılacağı öğrenildi. (Kaynak: Cumhuriyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Alparslan Türkeş Devlet Bahçeli Tuğrul Türkeş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (127)

akasya:

bahceli ülkücülerin başında sen yakışmıyorsun

23
22
yanıtYanıtla
musa dunya:

hatta Erdoğan 1980 dede kenan evrene tuzak kurdu hatta 1960 larda menderese hatta osmanlıya bile Erdoğan tuzak kurmuştur. Yahu ne erdoğanmış bu? herşeyin sorumlusu Erdoğan diyorsunuz. bana göre erdoğanın suçu şu teknolojiye argelere milli gemi milli helikopter tank silah havaalanları köprüler hastaneler yollar kalekollar barajlar yapıyor. suçu bu başka suçu yok erdoğanın ülkeyi kalkındırmaktan başka ne yaptı Erdoğan onca hakaretinize karşı

26
8
yanıtYanıtla
YALÇIN:

AKP OY VERMİŞ BİR OLARAK OYUM BUNDAN SONRA MHP YE DEVLET BAHÇELİ NE DEDİYSE ÇIKTI

22
12
yanıtYanıtla
illaki akp:

Altın çamura düşse değerinden bişey kaybetmez rte ye dil uzanlara lâfım

15
19
yanıtYanıtla
ALİ:

MHP MHP MHP İNADINA BAHÇELİ AKTROLLERE İNAT

20
12
yanıtYanıtla
fatihli:

Bahceli cocuk gibisin

14
18
yanıtYanıtla
cas vidasMobil-ANDROID:

ne adamsin lan bahceli :)))

11
20
yanıtYanıtla
Ardahan:

Inadina MHP . INADINA BAHCELI. EY SIYONISTLER . MHP YI BITIREMEYECEKSINIZ. INADINA MHP. SIMDI DAHA COK CALISACAGIZ. Ey millet uyan uyan . Bütün partiler bir olmus MHP YE SAVAS ACMIS. NEDEN.

11
19
yanıtYanıtla
artık mhp:

oyum dik duyran bahçeliye bizi aldatmayan yalan söylemeyen neyse o olan bahçeliye. .

12
17
yanıtYanıtla
Battal:

Ey bahçeli Utanmadan hangi yüzle milleten rey isteyeceksin? hangi marifetlerinle övüneceksin ?Bozuk ağzınla , Tutarsız zırvalarınlamı ? MHP yi Batırdın , Övünebilirsin . . . ve Ayrıca SAYIN TUĞRUL TÜRKEŞİN , tırnağı dahi olamazınız. . Sen gitde yerine Adam gibi biri Gelsin. .

14
14
yanıtYanıtla
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title