Haberler

Bahçeli'den Ünlü Oyuncuya Sert Sözler: Artist, Keçi Reklamı Yapıyor

Güncelleme:

MHP lideri Bahçeli, akil insanlar heyetini ve isim vermeden heyetteki sanatçı Kadir İnanır'ı sert sözlerle eleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün toplanan akil adamları eleştiri yağmuruna tutarken, "Nereden yazıldığı belli olmayan bir senaryoyu uygulamaya başlamışlar." dedi.

Bahçeli, çözüm sürecine ilişkin eleştirilerini sıralarken, Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu'nun çağrısıyla yeniden bir araya gelen akil insanlar heyetine sert eleştiriler yöneltti. Ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır için "artist, keçi reklamı yapıyor." diyen Bahçeli, akil adamlar için şunları söyledi:

"ŞİMDİ KALKMIŞ TV'DE REKLAM YAPIYOR, KEÇİLER DİYE..."

"Artist, şimdi kalkmış TV'de reklam yapıyor, keçiler diye... Kendilerine göre de bir sinema oyuncusu. Bilmedikleri, nereden yazıldığı belli olmayan bir senaryoyu uygulamaya başlamışlardır.

"TÜRK SİNEMASINDA İKİ TANE SENARİST VAR..."

Bu sanatçı insanlar, bu tür senaryolara alışıktır. Türk sinema hayatında iki tane senarist vardır. Birincisi Bülent Oran, diğeri Sefa Önal'dır. Fakir kız, zengin oğlandan tut, köyden kente geçerken sorunlar hep bu senaristlerin oluşturduğu filmlerle sinema hayatı zenginleştirilmiştir.

"TÜRK MİLLETİ BÖYLE ZEHİRLENİYOR"

Bazıları vardır içlerinde iyi oğlan, bazıları vardır, fakir kız veya zengin kız şeklinde... İyi oğlanlar hep baş artist olarak, söz gelimi Ayhan Işık... Kötü adam da Ahmet Tarık Tekçe olmuştur. Bu senaryoların hepsi devam ediyor. Kim işine yarıyorsa Ayhan Işık, kim işine yarıyorsa Ahmet Tarık Tekçe olmuştur. İkisi de rahmetli oldu. Türk milleti böyle zehirleniyor.

"BUNLARI DA BULDULAR ÇIKARDILAR"

Hal böyle olunca küresel güçlerin, emperyalistlerin yazmış olduğu senaryoyu oynayacak insanlara ihtiyaç vardır. Bunları da buldular çıkardılar. Birçok sivil toplum kuruluşu, bunun hepsinin ortak noktası birlikte hareket ettikleri çözüm programının altında saklı fakat çözümün ne olduğunu bilen yok. Kapsamı nereye kadardır, düşünen yok. Bir çözüm türküsüdür, devam ediyor."

KADİR İNANIR'DAN BAHÇELİ'YE CEVAP

Hürriyet'in haberine göre ünlü sanatçı Kadir İnanır, kendisini eleştiren Bahçeli'ye " Sayın Bahçeli anladığım kadarıyla benim bütün filmlerimin diyalogları bile biliyor. Ben 2.5 yıldır barışı savunuyorum ve savunmaya devam edeceğim. Başka bir şey söylemeye gerek yok." cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ali Bayramoğlu Devlet Bahçeli Kadir İnanır Yeni Şafak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (286)

Bozoklu haluk:

Bahçeli doğruyu söyleyince bazı şerefsizlerin zoruna gitti.

44
74
yanıtYanıtla
HAYMANALI:

Devlet Bahçeli sonuna kadar doğru söylüyor. Hdpliler anca barış masalınla kandırır insanları artık yemiyor kimse bu söylemlerinizi.

37
71
yanıtYanıtla
vanlı laz:

Mhp dik duruşuyla hdpli köpeklerin yanından bile geçemeyeceği pkk yardakçısı vatan haini toplamı maymun soyu hdplilerin gıpta ile baktığı şerefli bir partidir

59
48
yanıtYanıtla
Kürt:

İşte sen keciye korban ol Bahçeli hiç olmasa senin gibi kandan besleniyor suyu sülalesiz adı devlet soyadı Bahçeli bu ne demektir ter edilmiş bir cocok devlet kapısına bırakılmış ve bahçede bulunmuş bir öksüz cocok oda Bahçeli işte gerçek bu adamin yuzu

54
50
yanıtYanıtla
mehmet:

Bahçeli sen kadir inanırın gömleğinde teri bile olamassın emektar artist her zaman bize hayatımızda adam gibi adam sen ne sin devletin bahçesi çok güzel isim vetmişler sana ahiretlik olmadığın için anca devletin bahçesini vermişler al bekçilik yap.

59
33
yanıtYanıtla
giresun:

En büyük hain sensin.bu milletin hafizasi senin en büyük gücün.tarihin çöplüğü seni bekliyor.

63
29
yanıtYanıtla
Yücel bozkurt:

Aponun uşağı Kadir inanır uyanık olun pkk ne zaman sıkışsa Barış barış diye ağlıyor bu çözüm süreci falan değil pkk nın dahada kuvvetlendiği bir süreçtir itin sözüne güven olurmu.

90
2
yanıtYanıtla
FIRAT DICLE Mezopotamya:

Bi sus bahceli boş konuşma lütfen ne Biçim insansın

53
35
yanıtYanıtla
Kürşat:

sayın bahçeli çok doğru söylüyor ne diyorsa hepsi çıkıyor buradan boş boş konuşup klavye erkekliği yapmayın ibneler

43
45
yanıtYanıtla
YZ:

AKİL DENİLEN AKILSIZLAR SUSSUNLAR. BU ÜLKE VE MİLLET İÇİN SESİZ TOPRAĞA GÖMÜLEN ŞEHİTLERİ YOKM UŞ GİBİ SAYARAK UMURSAMAYANLARIN ÜÇ BEŞ TERÖRİST ÖLÜNCE ORTAYA ÇIKMASI ÇOK ANLAMLI. BU TERÖR VE YANDAŞLAI İLE BİR GÖNÜL BAĞLARI VARDIR. YOKSA BEN BUNA DENSİZLİK DERİM. BAHÇELİ YERDEN GÖĞE HAKLIDIR.

59
28
yanıtYanıtla
Tüm 286 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title