Haberler

Kardeşlerin Bahçe Kavgası Ölümle Bitti

Güncelleme:

Elazığ'da Müslüm Kılıç, ceviz ağaçlarının bulunduğu bahçe nedeniyle tartıştığı kardeşi Fahrettin Kılıç'ı av tüfeği ile öldürdü.

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde, 70 yaşındaki Müslüm Kılıç, ceviz ağaçlarının bulunduğu bahçe nedeniyle tartıştığı kardeşi 65 yaşındaki Fahrettin Kılıç'ı av tüfeği ile öldürdü.

TARTIŞMA ÇIKTI

Karakoçan ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan Yücekonak köyünde oturan Müslüm ve Fahrettin Kılıç kardeşler, yıllardır aralarında sorun haline gelen babalarından kalma ceviz ağaçlarının bulunduğu bahçe için dün yine tartıştı.

HAYATA VEDA ETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Müslüm Kılıç, kardeşi Fahrettin Kılıç'ı av tüfeğiyle vurdu. Hastaneye kaldırılan Fahrettin Kılıç, yaşamını yitirdi.

Müslüm Kılıç jandarma tarafından gözaltına alınırken, ailesi ve çocukları Hollanda'da olan Fahrettin Kılıç'ın cesedi Karakoçan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Müslüm Kılıç Karakoçan Elazığ 3.Sayfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (22)

KarakoçanMobil-ANDROID:

mavi nikli karaktersiz şahıs kurban ol karakocana paluya asil siz sonradan geldiniz elaziga bide hesap soruo terbiyesiz. ne ise yararsiniz siz Elazığlı fasitler irkciliginizla meshursunuz

33
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

değer mi be kardeşim

28
0
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Mali batsin saglik gittikten sonra mali ne yapacagim en degerli sey saglik ve insanin iyi dostlari olmasi yoksa hic bir faydasi yok

5
14
yanıtYanıtla
insan dostuMobil-ANDROID:

dünyada hiç bir şey insandan daha değerli değildir ey insan oğulları hepiniz birbirinize yardım edin

12
0
yanıtYanıtla
ZEYBEK:

GÖZÜ AÇ OLANI TEK BİR ŞEY DOYURUR. . . ODA TOPRAK. .

11
0
yanıtYanıtla
şansızz:

Dünya malı dünyada kalır

10
0
yanıtYanıtla
Fethiyeli:

Insanlar o kadar aklını yitirmiş nefsi ile hareket ediyor ki; yapacağı eylemin bir saniye sonrasını düşünemiyor. Saniyeden sonra noldu. Biri hapise diğeri mezara. Değermiydi bir ağaç için. Tabi bunun bir de ahiret sorgusu da var. Orası daha kötü. Keşke aklımızla düşünerek hareket edebilsek.

10
0
yanıtYanıtla
BozkurtMobil-IOS:

Malda yalan mulkde yalan al birazda sen oyalan.

9
0
yanıtYanıtla
Grey:

O yasa dek aklen olgunlaşması gerekenin bu sürede ham kaldığı bu boş dünyadan hiçbirşey ogrenmediği boş yaşadığı boş bir hayat sürdüğü görülüyor.yazık o geçen zamana alınan nefese.

7
1
yanıtYanıtla
.:

YAZIK

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title