Haberler

Bahçe Mobilyalarında Vitello Şıklığı

Güncelleme:

Başterziler Group Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, bahçe mobilyası seçmenin püf noktalarını paylaştı…

Bahar aylarının geldiği şu günlerde bahçe mobilyaları için araştırmalar çoktan başladı. Tatlı bir telaşa dönüşen bahçelere renk katacak, konforlu, fonksiyonel, dayanıklı ve aynı zamanda estetik mobilya seçiminde nelere dikkat etmek gerek? Aradığım her şeyi bir arada bulabilir miyim gibi sorular zihinleri meşgul ediyor.

Bahçe mobilyası seçiminde bir çok farklı noktaya dikkat etmek gerekiyor. Bahçe mobilyalarında kullanılan ağaçtan, sentetik rattan veye alimünyum gibi bir çok farklı materyalin kullanıldığı ürün aşamasında her bir ürünün kendine özgü işlevi ve tercih edilme sebepleri bulunuyor. Kaliteli, fonksiyonel ve aynı zamanda dayanıklı bahçe mobilyaları ile tüketiciyi buluşturan Vitello Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, bahçe mobilyası seçiminde 5 temel noktaya dikkat çekiyor; "Dış ortam şartlarına dayanıklı uzun ömürlü ürünler, kaliteli malzeme ve iyi işçilik, konforlu tasarıma eşlik eden orta sert minder-terletmeyen kumaş, A kalite tik ağacı ve tercihen hafif olan alüminyum ürünler."

• Dış ortam şartlarına dayanıklı, uzun ömürlü ürünler

Bahçe mobilyası seçerken öncelikle dayanıklı ve uzun ömürlü bir ürün seçildiğinden

emin olunması gerekiyor. Bahçe mobilyalarının kısa sürede deformasyona uğramaması,uzun yıllar boyunca formunu ve fonksiyonelliğini

kaybetmeden kullanılabilmesi için seçilen ürünlerin dayanıklı ve kaliteli hammaddelerden üretilmiş olması şart. Mobilyayı oluşturan bütün materyallerin dış mekan için üretilmiş olması gerekiyor. Aksi takdirde kısa sürede paslanan, rengini ve formunu kaybeden bahçe mobilyaları hem harcanan paranın hem de bahçeyi dekore etmek için geçen zamanın çöpe gitmesi anlamına geliyor.

• Kaliteli malzeme ve iyi işçilik önceliğiniz olsun

Zorlu hava koşullarına karşı yüksek direnç gösterebilen ve bakımı oldukça kolay olan

sentetik rattan malzemeden üretilen bir bahçe mobilyası tercih edilirken, malzemenin iyi kalitede olduğundan ve doğru işlendiğinden emin olunmalı. Örgü detayları oluşturulurken uç bitimlerinin iyi gizlenmiş olması, örgülerin gergin ve düzgün bir yapıda tamamlanması önem taşıyor. Dört mevsim kullanılabilen, yüksek esnekliğe sahip ve gerilmeye karşı dayanıklı sentetik rattan mobilyalar, su ve yumuşak bir fırça ile silinmek suretiyle rahatlıkla temizlenebilir özelliğiyle de tercih sebebi.

• A kalite tik ağacı kullanıldığından emin olun

Doğadaki en sert ağaçlardan biri olan ve içeriğinde doğal olarak bulunan yağıyla birlikte en zorlu hava şartlarında bile yıpranmayan tik ağacı, öncelikli tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Çoğunlukla Endonezya'da üretilen tik ağacından imal edilmiş bahçe mobilyaları seçiminde bu ürünlerin devlet lisanlı ormanlardan kesildiğinden ve sadece A kalite ağaçların kullanıldığından emin olunması gerekli. Doğada nadir bulunan ve değerli bir ağaç olan tik ağacından yapılan bir bahçe

mobilyası ürünü seçerken, aynı zamanda üründe kullanılan ağacın yaşı ve mobilyanın

yapım şekli de dikkat edilmesi gereken diğer hususlardan biri. Uygun fırınlama yöntemleriyle kurutulan ve doğru makinalarla işlenen tik ağacı, en kaliteli bahçe mobilyalarına hayat verirken çok uzun yıllar yıpranma olmadan kullanılabiliyor.

• Çok hafif olsun isterseniz alüminyum ürünlere bakın

Her türlü hava koşuluna karşı dayanıklı olan ve okside olmadığı için uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilen alüminyum bahçe mobilyaları, hafif ve bakımının kolaylığı sebebiyle sıklıkla tercih ediliyor. Dış mekanlara uyum gösteren ve leke tutmayan

yapısıyla da tercih sebebi olan alüminyum malzeme, sabunlu bir bezle silinip durulanmasının yeterli oluşu ile kolay bir bakım imkanı da sunuyor.

• Konforlu tasarım, orta sert minder ve terletmeyen kumaş tercih edin

Bahçe mobilyasının konforlu olması sağlık açısından da çok önemli. Seçilen mobilyanın bel, sırt ve kas ağrılarına neden olmayacak nitelikte olması gerekiyor.

Ayrıca bahçe mobilyalarında kullanılan minderlerin çok sert olmaması, mobilya ile uyumlu ve terletmeyen özel kumaşlarla tasarlanmış olması da dikkat edilmesi gereken

önemli bir konu. Bahçenizin dekorasyonuna ve tarzına uygun konseptte mobilyalar için kumaşın rengini ve minderin sertliğini ve minderin sertliğini kendinizin belirleyebileceği markaları tercih edebilirsiniz. Masa, sandalye, yemek masası,

oturma grubu, aksesuar gibi çok farklı kategoride ilgi çekici tasarımlara

sahip olan Vitello Bahçe Mobilyaları'nı Sarnıç'da bulunan İzmir'in en büyük bahçe

showroomundan ve Türkiye genelinde 100 farklı bayiiden ulaşabilirsiniz.

NEDEN VİTELLO'YU TERCİH ETMELİYİZ?

Vitello Bahçe Mobilyalarında kaliteye önem veren oldukça titiz bir işçilik yaptıklarını da dile getiren Başterzi neden tercih edildiklerini şu sözlerle ifade etti; "Öncelikle kalite standartlarını titizlikle belirleyen, sektörüne öncülük eden bir markayız. Çevre dostu, yüzde yüz geri dönüşümlü, karbon emisyonu oldukça düşük ürünleri tercih ediyoruz ve ürünlerimiz hakkında doğru bilgilendirme yaptığımız müşterilerimizin istekleri doğrultusunda doğru ürün seçimine yardımcı oluyoruz. Vitello oturma grupları, bahçelerde konforu yeniden tanımlarken mobilyalarda her bahçe ile uyum sağlayan ve zorlu hava koşullarına dayanıklı tik ağacı, hafif bir malzeme olan sentetik rattan ile bütünleştiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title