Haberler

Bahçe Duvarına Çarpan Otomobil Takla Attı: 1 Ölü

Aksaray'da kontrolden çıkan otomobil bahçe duvarına çarptıktan sonra takla attı.

Aksaray'da kontrolden çıkan otomobil bahçe duvarına çarptıktan sonra takla attı. Kazada 39 yaşındaki sürücü Tamer Özer hayatını kaybetti.

Kaza, Aksaray'ın Gülağaç İlçesi'ne bağlı Demirci Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Aksaray'dan Demirci Kasabası istikametine giden Tamer Özer idaresindeki 68 KR 701 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle müstakil bir evin bahçe duvarına çarptıktan sonra takla attı. Kazada otomobil ters dönerken sürücü Özer araçta sıkıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, iftaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından araç içerisinden çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Özer, ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tamer Özer burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazadan sonra yanan otomobil de itfaiye ekiplerince söndürüldü. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

- Aksaray

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gülağaç Aksaray 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title