Haberler

Bahar Temizliği Başladı

Güncelleme:

Başkan Mehmet Ellibeş Bahar Temizliği çalışmalarını Başlattı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, daha temiz bir Gölcük için çalışmalarına aralıksız devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Piyale Paşa Mahallesinde Bahar Temizliğine start verdi.

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün sokak, cadde ve tretuvar temizlik çalışmalarına katılan Başkan Ellibeş, temizlik ekiplerinden bilgi aldı. Sokaktaki vatandaşın sorunlarına çözüm üretmeyi hedeflediklerine değinen Başkan Ellibeş, temizliğin belediye olarak dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri olduğunu belirterek,Özellikle çevre temizliği konusunda belediye olarak elimizden ne geliyorsa daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Halkın talepleri ve önerileri bizler için çok değerli. Bu talepler doğrultusunda mümkün olduğu kadar gücümüz çerçevesinde eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda başlatmış olduğumuz Bahar Temizliği çalışmalarında İnsanların, toplumun, milletin memnuniyetini, mutluluğunu sağlamaya gayret edin, Allah'ta karşılığını verir. Sizleri yorucu bir gün bekliyor. Allah yar ve yardımcınız olsun. Allaha emanet olun, işiniz rast gitsin."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölcük Belediyesi Mehmet Ellibeş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title