Haberler

Bağlantılı Mağaza' Projesi, Cıo Ödülü Aldı

Bilişim alanındaki yenilikçi projeleri seçmek adına her yıl düzenlenen CIO Ödülleri 2015’te, ödüller sahiplerini buldu.

Bilişim alanındaki yenilikçi projeleri seçmek adına her yıl düzenlenen CIO Ödülleri 2015'te, ödüller sahiplerini buldu.

Bilişim teknolojileri kullanılarak kurumların karlılığını ve rekabet gücünü artıran, iş akışlarını optimize etmeyi başaran, büyümeye destek olan ve müşteri ilişkilerini iyileştiren projelerin ödüllendirildiği CIO Ödülleri'nde bu yıl 'Bağlantılı Mağaza' projesi ile TeknoSA ödüle layık görüldü.

CIO Ödülleri'nde 300'e yakın mağazayı, 3 bin çalışanı ve 15 binden fazla ürününü birbirine bağlandığı ve alışverişte kolaylık sağlanmasının hedeflendiği 'Bağlantılı Mağaza' projesi ödülünü, TeknoSA Bilgi Sistemleri Direktörü Önder Kaplancık aldı.

Bağlantılı Mağaza projesi ile birlikte tüm TeknoSA mağazalarını tek bir mağaza entegrasyonuna kavuşturduklarını söyleyen Önder Kaplancık, "Bağlantılı Mağaza konsepti ile birlikte hem mağazalar, hem de çalışanlar birbiriyle entegre hale geldi. Çalışanlar, ellerinde bulunan tabletler aracılığıyla müşterilere ürünü seçme, filtreleme, karşılaştırma ve ürünün tamamlayıcı aksesuarlarındaki fırsatları görebilme, ürünün finansal opsiyonlarıyla tanışabilme imkanı sağlayabiliyor. Tüm mağaza çalışanlarının da birbiriyle etkileşim içinde olması mağazaları hem bilgi hem de ürün zenginliğine kavuşturdu" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title