Haberler

Bağımlılıkla Mücadelede AMATEM Ve YEDAM Vurgusu

Güncelleme:

5. Uyuşturucuyla Mücadele İstişare Toplantısı'nda konuşan Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, 4 yıldan bu yana gerçekleştirdikleri istişare toplantılarında ciddi sonuçlar elde ettiklerini belirterek, bundan dolayı toplantıyı çok önemsediklerini ve sorunların tamamen bitireceğini belirtti.

Yeşilay her yıl düzenlediği istişare toplantısının bu yıl beşincisini düzenledi. Toplantının bu yılki konusu uyuşturucu madde ile mücadele oldu. Toplantı Haliliye'deki Hacı Bekir Sofrası'nda düzenlendi. Toplantı da Yeşilay'ın çalışmaları sunum şeklinde anlatıldı. Toplantıya Ak Parti Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Mehmet Ali Cevheri, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Yeşilay yönetimi katıldı.

UYUŞTURUCU İLE SONUNA KADAR MÜCADELE EDİLECEK
Yeşilay Urfa Şubesi Başkanı Muharrem Çelik, Urfa'da uyuşturucu ile olan mücadelenin sonuna kadar süreceğini ve gençleri kaybetmeyeceklerini ifade etti. Ayrıca Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Muharrem Çelik konuşmasında 4 yıldan bu yana gerçekleştirdikleri istişare toplantılarında ciddi sonuçlar elde ettiklerini belirterek, bundan dolayı toplantıyı çok önemsediklerini ve sorunların tamamen bitireceğini belirtti. Çelik, "Biz gençleri her türlü koruyacağız. Gençlerimize sahip çıkacağız. Gençlerimizi kurtlara, köpeklere yem vermeyeceğiz. Şuan AMATEM 3 ay içerisinde faaliyete geçecektir. Yine bu hafta içerisinde genel merkezimizle Eyyübiye Belediyesi arasında bir protokol imzalandı. Şanlıurfa'da Ekim ayında YEDAM Yeşilay Danışma Merkezi hayata geçiyor" dedi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Sağlık Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title