Haberler

Bağdat'ta İntihar Saldırısı: 10 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Irak'ın başkenti Bağdat'ın Sadr bölgesinde bir Şii camisine yapılan iki intihar saldırısı sonucu ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Irak'ın başkenti Bağdat'ın Sadr bölgesinde bir Şii camisine yapılan iki intihar saldırısı sonucu ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğü 2 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

AA muhabirinin yerel güvenlik kaynaklarından elde ettiği bilgilere göre, Bağdat'ın Şii bölgesi Sadır'da Cuma namazı sırasında "Bakiyetullah Hüseyni" camisine kimliği belirsiz kişilerce iki intihar saldırısı gerçekleştirdi. Bu saldırı sonucu 10 vatandaş hayatını kaybederken 2 kişi ise ağır yaralandı.

Patlamanın yaşandığı bölgede yüksek güvenlik önlemler alınıp giriş ve çıkışların kontrol edildiği aktarıldı. Söz konusu saldırıyı henüz kimse üstlenmedi.

Bağdat Operasyonlar Komutanlığı, kent merkezinde intihar saldırıları ve patlama olaylarının yaşanmaması için yüksek güvenlik önemleri alıp, kentin tüm bölgelerinde kontrol noktası oluşturmasına rağmen saldırılar farklı bölgelerde zaman zaman meydana geliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Bağdat Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title