Haberler

    Bade İşçil, Malkoç Süalp'i Tehdit Edince Hakimin Kararı Değişti

    Güncelleme:

    Ünlü oyuncu, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla mahkemeden uzaklaştırma kararı çıkartmıştı. Süalp, İşçil tarafından tehdit edildiğini söyleyince hakim, kararı kaldırdı.

    Bade işçil, 1 ay önce mahkemeden eşi Malkoç Süalp tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını iddia ederek, 2 ay süreyle kendine, evine ve işyerine yaklaşmama kararı çıkartmıştı.

    MAHKEME SÜALPİ HAKLI BULDU

    Tedbir kararına itiraz eden Süalp dilekçesinde, Bade İşçil'in 'Ben sana daha neler yapacağım, senin iş hayatını bitireceğim, senin hayatını mahvedeceğim' diyerek tehditlerde bulunduğunu belirtti. Mahkeme, işadamı Süalp'i haklı bularak hakkında alınan 'konutuna ve işyerine 2 ay yaklaşmama, öfke kontrolü ve stresle başa çıkma için rehabilitasyon programlarından destek alması' kararını kaldırdı.

    "ŞİDDETE DEVAM EDEMEZ"

    Ancak, eşine karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmaması yönündeki kararının devamına karar verdi.

    Kaynak: Aksam.com.tr / Magazin

    Bade İşçil Magazin Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    yasmin:

    Seytanin kadinlardan daha cok ögreniceyi sey var:))))))))

    33
    1
    yanıtYanıtla
    izmirli:

    siz ünlü kadınları güzel ve aptal mı sandınız. mahallenizin kezbanı mı bunlar. onlar oraya gelene kadar kaç tür adam görüyolar haberiniz var mı. tabi kadın hakkını fazlasıyla alıp ayrılacak, adamların hepsi evlendikten sonra uyuzluk yapmaya başlıyorlar. bu kadınlar saf mı çeksinler bu montofonların kahrını. alır servet değerindeki nafakasını gezer yer, zaten mesleği var çalışır, haa adam diyosanız gırla sıra oluyor millet bunların önünde, hadi bakın dalganızaaa

    7
    1
    yanıtYanıtla
    HACI DAYI:

    KESKE BU BENIM OLSA:)) KESIN ÖLÜRKADIN YARIN HAHAHAHAHA

    1
    5
    yanıtYanıtla
    ş.canan:

    küçücük bebeğiyle, severek evlenmiş bir kadın, üstelik bir eli yağda, bir eli balda, yuvasını bozmaz. . ne kadın, nede erkek hiç bir insan aşağılanmayı, hakareti, şiddeti hak etmiyor. . bade işçil''i suçlayan insanlar keşke yargılamadan önce, empati yapacak kadar insani düşüne bilseler. .

    2
    2
    yanıtYanıtla
    tracers:

    rezil kadın, adam saygıyı bozmıyım diye sustu, baktı susutkça suçlu duruma düşüyo, yavaş yavaş bazı şeyleri açıklamaya başladı, pişmandır bunun gibi bir salatlıkçıdan çocuğu oldu diye

    4
    0
    yanıtYanıtla
    dilek k.:

    badeyi tanıyan arkadaşım var kusura bakmayuında çok erkek arkadaşlarınada aynısı yaptı köprüyü geçene kadar ayrıca gözü hep sosyetede para da malda mülkteydi! çocuğu doğur soyisimi kullan tazminat derdine düş başta kötüyse evlenmeseydi niye kaç kez barıştı çıkar para için! alıp başını yüreyecek sözde şaka gibi melek görünümlü tam bir şeytan aklınca köylü kurnazı! kiminle yarışıyor sonradan görme! 4 duvar arasında kalmalı herşey madem oyuncu madem gururlu işide var 1 yıllık evlilikten bu kazanç n

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Alper:

    bi kadin erkek gibi sacini kestirdimi igrenc otesi oluyor ne diye yaparlar boyle salakligi anlamam. . kadin kendini cirkinlestirmeyi cok iyi basarmis

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Faruk akpli:

    Pek çok erkek bir kadin tarafindan köprü altina düşürülmüştür. Charles Bukowski

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title