Haberler

Babası ve Çocukları Aynı Günde Doğdu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde baba ve iki çocuğunun doğum günlerinin aynı güne denk gelmesi ilginç bir tesadüf oluşturdu.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde baba ve iki çocuğunun doğum günlerinin aynı güne denk gelmesi ilginç bir tesadüf oluşturdu.

Dolunay İlkokulu'nda öğretmen olan Hakan Çelebi ve Fatsa Ziraat Odası mühendislerinden Arzu Çelebi'nin 2 Şubat'ta Fatsa'da özel bir hastanede bir kız çocukları daha dünyaya geldi. 2 Şubat 1975 doğumlu olan baba Hakan Çelebi, 2 kız çocuğunun da 2 Şubat'ta doğduğunu belirterek, "Bizim için çok güzel bir tesadüf oldu. 3 çocuğum var. 2'siyle benim doğum günüm aynı" dedi.

Nisa Nur adını verdikleri kızlarının sağlıklı doğduğunu söyleyen Hakan Çelebi, "Bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı da bebeğimizin 2 Şubat'ta doğmuş olması. Benim doğum tarihim de 2 Şubat. Büyük kızım Zeynep'in doğum günü de 2 Şubat 2001. Çok ilginç bir tesadüf oldu. 3 kızım var, ikisiyle benim doğum günlerimiz aynı. Diğer kızımız Ceren'in doğum tarihi ise 9 Kasım 2002. Allah'ın bize verdiği büyük bir lütuf ve mutluluk. Allah inşallah ömürlerini, bahtlarını açık eder. Hep beraber doğum günümüzü 1 yaşına girdiğinde kızımız kutlayacağız. Çok mutluyum" dedi.

Hastane Başhekimi İsmail Balcıoğlu ise, "Sağlıklı bir şekilde doğum gerçekleşti. Bizler de tamamen tesadüf olarak baba ve çocuklarının aynı gün doğduğunu öğrendik. Aileye bir ömür boyu mutluluklar dileriz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çelebi Fatsa Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title