Haberler

Babama Hiç Bu Kadar Sarılmamıştım

Güncelleme:

Behzat Uygur, babası Nejat Uygur ve geçirdiği felç hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Yasemin Bozkurt'un hazırlayıp sunduğu ve CINE5'te ekrana gelen "Bir Demet Yasemin" programının son konuğu, tiyatrocu Behzat Uygur'du. Meslekteki 40'ıncı yılını kutlayan Behzat Uygur; babası Nejat Uygur ve babasının geçirdiği felç hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Babasının felç olmasından tüm aile fertleri gibi kendisinin de çok etkilendiğini dile getiren Uygur, babasının son durumunu ise şu sözlerle anlattı:

"Babam artık yatağa bağlı, konuşamıyor. Bizi tanısa da bir şey diyemiyor ne yazık ki"

"SÖYLEYEMEDİĞİM NE VARSA HASTA YATAĞINDA SÖYLEDİM"

Uygur, Yasemin Bozkurt'un, "Babana söyleyemediğin, içinde kalan bir şeyler var mı?" sorusuna da "Babama söyleyemediğim ne varsa hasta yatağında söyledim. Babama hiç bu kadar çok sarılmamıştım. Keşke sağlıklıyken bunları söyleseydim, sarılsaydım, öpseydim. Daha çok onu sevdiğimi söyleseydim" cevabını verdi.

Babasının tiyatro söz konusu olduğunda çok otoriter olduğunu da ifade eden Behzat Uygur, "Babam tiyatro sahnesinde çok otoriterdi. Ben de ama özellikle küçük kardeşim Süheyl çok fırça yerdi" dedi. Programda Behzat Uygur'un tiyatrodaki 40'ıncı yılı şerefine bir de nazar boncuklu pasta kesildi.

2007 sonlarında Ankara'daki turneden dönüşü sonrası rahatsızlanan ve sol tarafına felç inen tiyatrocu Nejat Uygur'un sağlık durumunda o zamandan bugüne kadar bir iyileşme görülemedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yasemin Bozkurt Behzat Uygur Nejat Uygur Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title