Haberler

Babacan'dan Kayyum Açıklaması: Herkesin Aklına 'Acaba' Kuşkusu Doğabiliyor

Güncelleme:

AK Parti Milletvekili Adayı Ali Babacan Koza Holding'e kayyum atanmasıyla ilgili, "Güven bunalımı yaşandığı için herkesin aklına 'acaba' kuşkusu doğabiliyor." dedi.

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili adayı Ali Babacan, Koza İpek Holding ve şirketlerine kayyum atanmasına ilişkin, "Bunlar hukukta yeri olan uygulamalar" dedi. Ülke TV ve Kanal 7 televizyonlarınrın ortak yanınında gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtlayan Babacan şunları söyledi: "Benzer olaylar yargıya güvenin daha yüksek olduğu ülkelerde bu kadar çok tartışma konusu olmuyor. Varsa yanlışlar, kuşkusuz, varlığa el koyma şirketlere kayyum atama…

"HERKESİN AKLINDA ACABA VAR"

Bunlar hukukta yeri olan uygulamalar. Hukukta yeri yok iken birdenbire birinin aklına gelip de sabah kalktığında yaptığı işler değil. Fakat eğer genel anlamda Türkiye'de adalete güven daha ylüksek olsaydı böyle bir olay herkes tarafından makul karşılanabilirdi. Ancak güven bunalımı yaşandığı için herkesin aklına 'acaba' kuşkusu doğabiliyor. Bunu da yadırgamamak lazım" dedi. Babacan bir ülke için ekmek su neyse adaletin de aynı derecede ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ali Babacan Ak Parti Koza Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

BAŞKAN:

İNADINA DEĞİL, BARIŞ İÇİN, İSTİKRAR İÇİN VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN AKP

5
49
yanıtYanıtla
KIVIRMA:

1-BÜLENT ARINÇ 2-ABDULLAH GÜL 3-ALİ BABACAN KONUŞMAYIP HER TÜRLÜ PİSLİĞİ BİLEN VE GÖZ YUMAN ARADA BİR DE LAF ÇAKAN TİPLER. EN SİNSİLERİ DE BUNLAR. ÇIKIP ÇATIR ÇUTUR KONUŞMAK YERİNE YILAN GİBİ LAF SOKUYOLAR

25
1
yanıtYanıtla
EEEEE:

DOĞRULARI SÖYLEYENİ DOĞRU KÖYDE KOVALARLARMIŞ. AKPDE KAÇAN KURTULUR

yanıt12
yanıt3
ŞADİ 25Mobil-IOS:

Akp nin içinde bir dürüst sen varsın ama sende fazla dayanamazsın babacan

14
8
yanıtYanıtla
mehmetMobil-ANDROID:

akp liler neden yalan ve iftirayı çok seviyorlar ?

11
8
yanıtYanıtla
SAMSUNLU:

SN. BABACAN BEN SENİN AKRABALARIN BİLİYORUM SAMANPAZARINDA. . ÇOK TEMİZ VE DÜRÜST BİR AİLENİN FERDİSİNİZ. . BEN ŞANSEN SİZİN İLE GURUR DUYDUM AMA ARTIK BU ADAMLAR İLE YOLA DEVAM ETME BENCE. !!!

14
1
yanıtYanıtla
BAKINIZ:

PARALEL SEVDA

3
11
yanıtYanıtla
SAMSUNLU:

DELİKANLİ OLUN BE. . . AKP DEN AYRILIP BAŞKA PARTİYE GEÇTİĞİNİZDE SİZİN DİK DURUŞLARINIZ SİZİ AYAKTA TUTAR. YOKSA NEREYE GİDERSEN GİT. . FARKETMEZ

12
2
yanıtYanıtla
2015 ve ortaçağ:

Bu adam daha önce böyle değildi. Dürüsttü. Delikanlı adamdı. Ama havuz parası şöhret mevki makam. . . Adamı ne hale soktular yazık. . .

11
3
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

BIRAK ŞU AK-ÇILARI DA DOĞRU DÜRÜST BİR PARTİ KURUN. BİLDİKLERİNİDE AÇIKLA DA HALKTA BİLSİN.

7
7
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title