Haberler

Baba Olmaya Hazır Değilim

'Son Osmanlı Yandım Ali' Filminin İngilizce Dublajlı Hali İçin Özel Bir Gala Yapıldı.

'SON OSMANLI YANDIM ALİ' FİLMİNİN İNGİLİZCE DUBLAJLI HALİ İÇİN ÖZEL BİR GALA YAPILDI.

İstanbul'daki konsoloslar ve konsoloslukta çalışan görevliler için Şişli Movieplex Sinemaları'nda düzenlenen galaya filmin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan ile başrol oyuncularından Kenan İmirzalıoğlu ve John Baker da katıldı.

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Emin Boztepe, Engin Şenkan, Okan Aydoğan, Hasan Yalnızoğlu ve John Baker'ın paylaştığı filmin İngilizce dublajlı özel galasında Mehmet Soyarslan gösterim öncesi İmirzalıoğlu'nu sahneye 'O Türkiye'nin James Bond'u diyerek anons etti. İmirzalıoğlu gösterim öncesi özel galaya katılan yabancı konuklara geldikleri için teşekkür etti. Yabancı dilinin çok yeterli olmadığını ifade eden İmirzalıoğlu, 'İzlerken zaman zaman zorluk çekeceğim ama hikayeyi biliyorum. İngilizcem var ama pratiğe ihtiyacım var tabi ki. Kimi insan 30 yaşına geliyor ama kendi dilini öğrenemiyor daha. İngilizce için çalışmalara başlayacağım. İngilizce seslendirmemi Tamer Karadağlı yaptı. Sağ olsun Tamer dublajı yaptı. Sonra beni aradı ve bu işten çok büyük keyif aldığını söyledi' dedi.

Baba olmaya hazır değilim

Yaşının ilerledikçe kendisine aile babası rolünün yaklaştığını söyleyen İmirzalıoğlu, 'Umarım ilerde bir aile babası rolü de gelecektir. Yaş o duruma doğru gidiyor. Gerçek hayatta aile babası olmak çok yakın değil. Çünkü hem işlerden dolayı hem de hazır değilim' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title