Haberler

B. Bodrumspor: 0 – 1 : Fethiyespor

Güncelleme:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor yeni sezon öncesi oynadığı ilk hazırlık maçında Fethiyespor'a 1-0 mağlup oldu.

2016-2017 Sezonunda Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek B.B. Bodrumspor, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Fethiyespor ile hazırlık maçı oynadı. İzmir Tire 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısına B.B. Bodrumspor iyi bir oyun ile başladı. İlk 45 dakika boyunca her iki takımda karşılıklı ataklarla gol ararken, her iki takımında birer net pozisyonunun dışında etkili bir pozisyon yaşanmadı.

B.B. Bodrumspor, karşılaşmanın ikinci yarısından itibaren 90'ıncı dakikaya kadar bütün oyuncularını değiştirerek tamamen genç bir kadro ile mücadele etti. Karşılaşmanın 88'inci dakikasında, Fethiyespor'un geliştirdiği atakta B.B. Bodrumspor'un üçüncü kalecisi Berat ile karşı karşıya kalan serdar topu ağlarla buluşturdu ve maçında sonucunu belirlemiş oldu.

B.B. Bodrumspor çıktığı ilk hazırlık maçında özellikle ilk yarıda oynadığı futbol ile beğeni topladı. Bu sezon B.B. Bodrumspor'un grubunda bulunan Tire 1922'nin bazı taraftarları da maçı izlerken, Bodrum'da gelen bir grup Asi Tayfa üyesi de maçı izledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fethiyespor Bodrum İzmir Tire Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title