Haberler

Azra Akın'ın Yüzüne Ne Oldu?

Güncelleme:

2002 yılında dünya güzeli seçilen 33 yaşındaki Azra Akın'ın yüzündeki farklılık "Estetik mi yaptırdı?" sorusunu akla getirdi. Akın'ın son hali ise Ebru Gündeş'e benzetildi.

Uzun süredir ortalıklarda görünmeyen Azra Akın, önceki akşam Etiler'deydi. Serafina adlı mekanda dostlarıyla buluşan Akın, keyifli halleriyle dikkat çekti. İki saat mekanda oturan Akın, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Eski dünya güzelinin suratındaki değişiklik gözlerden kaçmadı. Akın'ı görenler "Acaba yüzüne estetik mi yaptırmış" diye sormaktan kendilerini alamadı.

"YAKINDA EKRANDA OLACAĞIM"

Vatan'ın haberine göre, yağmurlu havaya rağmen muhabirlerin sorularını geri çevirmeyen Akın, "Uzun süredir ekranlarda yokum ama projelerimiz var. Şimdilik açıklayamam. Yakında ekranlarda olacağım" dedi. Akın, aracıyla tek başına mekandan ayrıldı.

EBRU GÜNDEŞ'E BENZETİLDİ

Sosyal medyada Azra Akın'ın son hali ise Ebru Gündeş'e benzetildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Gündeş Azra Akın Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

SUSUN ABAZALAR:

2 side Güzel Kadın , ,

74
7
yanıtYanıtla
ErdiMobil-IOS:

Canli gorunde neden dunya guzeli olup olmadigini anlarsiniz. Kadinla 1 dakika muhabbet ettim elim ayagim birbirine dolandi, kadin cok guzel :))

55
5
yanıtYanıtla
milo:

bende size katılıyorum kadının farklı bir enerjisi var. çok ama çok güzel bir kadın

yanıt0
yanıt2
AtmacaMobil-IOS:

Bu kadın nasıl dünya güzeli oldu ilginc

15
20
yanıtYanıtla
BU TİPLE OLACAK İŞ DEĞİL:

Bu kız nasıl Dünya güzeli seçildi diye 2002'' den beri düşünüyorum ama valla bulamadım ya

21
6
yanıtYanıtla
BU TİPLE OLACAK İŞ DEĞİL:

gözlerim çok şükür gayet sağlıklı İzmir''de yaşasaydın hak verirdin eminim bana, ''''Dünya Güzeli'''' bu ise ben Galaksi de yaşıyorum demek ki. . .

yanıt4
yanıt5
amedli kürt rıza:

bu dünya güzeli seçildiğinde de zaten güzel değildi bu yarışmaları vücutlarıyla kazanıyorlar güzellikleriyle kazanmıyorlarki

14
0
yanıtYanıtla
tarikMobil-ANDROID:

bize ne kardesim yaa

12
0
yanıtYanıtla
milo:

estetiğe hiç ama hiç ihtiyacı yok yaptırmamıştır zaten. Azra Akın doğal güzellerimizden. onu çok seviyoruz ve yeniden ekranlarda görmek istiyoruz

6
5
yanıtYanıtla
Kime ne?:

gereksiz haberler. .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title