Haberler

Aziz Yıldırım, Şike Operasyonunda Görev Yapan Herkesten Şikayetçi Oldu

Güncelleme:

F.Bahçe'de Yıldırım, şike operasyonunda görev yapan hakim, savcı ve polislerden şikayetçi oldu, "Operasyonda hedef F.Bahçe ile Erdoğan'ı karşı karşıya getirmekti." dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şike operasyonunda görev alan herkesten şikayetçi oldu. Aziz Yıldırım, 179 sayfalık dilekçesinde komplo iddialarını 30 ayrı başlık altında sıraladı.

Star Ana Haber'in özel haberine göre; hakim, savcı ve polislerden şikayetçi olan Yıldırım, dilekçesinin başında 17-25 Aralık operasyonlarından sonra devlet içindeki paralel yapılanmanın ortaya çıktığını anlatıyor. Aziz Yıldırım dilekçenin ikinci sayfasında şike savcısı Mehmet Berk'in sorgu sırasında kendisine "Bunlar basit operasyonlar. O kadar büyük bir soruşturmaya imza atacağız ki sizden çok büyük ve güçlü kişilerin alındığını göreceksiniz" dediğini ileri sürüyor.

"AMAÇ FENERBAHÇE İLE ERDOĞAN'I KARŞI KARŞIYA GETİRMEK"

Aziz Yıldırm'a göre şike operasyonunun amacı Fenerbahçe ile dönemin Başbakanı olan Recep Tayip Erdoğan'ı karşı karşıya getirmekti. Yıldırım'a göre operasyonlar daha önceden kurgulandı. Polisler tarafından o kurguya uygun şekilde yazılan senaryo önce fezlekeye sonra iddianameye ve en sonunda mahkeme kararına dönüştürüldü.

Aziz Yıldırım dilekçesine usulsüz şekilde dinlendiğini de ekledi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Star Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

ŞİKECİ AZİZ:

YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIRMIŞO HESAP SENİN ŞİKE YAPTIĞINI CÜMLE ALEM BİLİYO

7
11
yanıtYanıtla
Ömer:

Leş kargası azize. . .

7
10
yanıtYanıtla
Ömer:

Bi sen eksiktin. . . Tabi baktın ortam karışık ben de faydalanayım bari dedin. . .

6
9
yanıtYanıtla
kenan1905Mobil-ANDROID:

asker kacaga olan bi insana saygi duymam da inanmamda tarlalari ekip biç sonra komplo de oldu firsattan yararlan ortalik karisinca ne guzel bi ülkeyiz

7
6
yanıtYanıtla
ADANALI TAMER:

HELAL OLSUN AZIZ BASKAN BIR GS OLARAK DIK DURUSUNUZA HAYRAN OLSUM YOKSA BU PARALEL DEN NASIL KURTULUR BU TC DEVLETI, , , , , , , ,

6
7
yanıtYanıtla
yzb:

Onur yorumcu TS. nin maçlarını iyi takip et. . . Hala çatır çatır şike yapıyorsunuz. . . Şaibeli sonuçlar alıyorsunuz. . . . bir hafta kuvvetli takıma 3-4 at, bir hafta sonra daha zayıf takımdan 3-4 ye bu temizlik mi şimdi. . . . Şişirmeyle sonuç alsan ne olur hak etmiyorsunuz. . . . . 2011 den beri TS. her yıl birinci veya ikinci olmuş ta biz görmemişiz. . . . .

8
4
yanıtYanıtla
yzb:

Hakan yorumcu zaten FB. nin başına bu işi sardıran da Federasyo başkanı yardımcıları Mehmet Helvacı, Lütfü arıboğan, Ebru köksal yardımcıların da ödül için hangi kulüpte yer aldığı malum, Ve o zaman parelelle birlikte hareket eden hükümet güçleri konu malum. . . . Ama sabredin, zaman her şeyin ilacıdır. . . . Bak mahkemeden eser kalmadı, Parelel desen yerle bir oldu, yapan elbet cezasını bulacak yanlız sabır. . . Allah her kesin hak ettiği cezayı verecek ama er, ama geç. . . . Bak cim con da yakın da belasını bulacak. . . . . .

6
3
yanıtYanıtla
fenerliMobil-ANDROID:

başkan ne diyorsa doğrudur

3
5
yanıtYanıtla
yzb:

Batmanlı senin dediğinde bir tezat yok mu?. . . . . O zaman maç satın alınarak Şampiyon olunacaksa kulüpler futbolculara neden tonlarca para öderler. . . . Yani murat renoyla mercedesin yarışı gibi sonuçta ikiside araba. . . . . Murat reno yarış için Etap satsın. . . . Olacak şeymi?. . . . Kadroya para harcama maç satın al. . . Zaten futbol da ondan bitti. . . .

6
1
yanıtYanıtla
tuna:

daha cemaat spora da nekadr kötülük ettiği ortaya çıkmadı. sporla alakaları yok da spor imamının görevi neydi? zaman herşeyin ilacıdır. bu arada beleşten şampiyonluğa ulaşacaklarını sanan türkiye nin şımarık çocuğu ts. . . sizinde haltlarınız ortaya çıkacak

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title