Haberler

Aziz Yıldırım: Şampiyonluk Gelmezse Sözleşme Beklemeyin, Hepiniz Gidersiniz

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbolcuları karşısına aldı, "4. yıldızı kazanamazsak kimse yeni sözleşme beklemesin. Hepiniz gidersiniz." diyerek rest çekti.

Fenerbahçe, son 3 lig maçında kaybettiği 7 puanla şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitirdi. Galatasaray derbisinde, girilen onca pozisyona rağmen bir türlü gol gelmemesi, herkesin morallerini alt üst etti.

Gökhan Gönül, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Sezon sonu şampiyonluk gelmezse burada çok büyük ve ağır bir fatura çıkar. Bu faturayı ödeyecek olanlar da bugün ve bundan önce sahada olanlar. Herkes kendine dikkat etsin" ifadelerini kullanmıştı.

4 FUTBOLCUYLA YENİ SÖZLEŞME YAPILMASI BEKLENİYORDU

Gökhan'ın bu sözlerinin ardındaki gerçek ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler'de sezon sonunda tam 9 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Bu oyunculardan özellikle Mehmet Topal, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Uygar Mert Zeybek ile yeni anlaşma sağlanması bekleniyordu.

"EĞER 4. YILDIZI KAZANAMAZSAK HEPİNİZ GİDERSİNİZ"

Fanatik'in haberine göre; Aziz Yıldırım'ın futbolcularla bir konuşma yaparak, "Bu sezon büyük yatırım yaptık. Tüm kulvarlarda başarı hedefliyorduk. Avrupa'dan elendik. Eğer sezon sonunda ligde de şampiyonluk yaşayıp, 4. yıldızı kazanamazsak kimse yeni sözleşme beklemesin. Hepiniz gidersiniz" dediği öğrenildi.

TEKLİFLER KABUL EDİLECEK

Başkanın bu sözleri nedeniyle, Galatasaray beraberliği ile Beşiktaş'ın 5 puan gerisine düşülmesi, futbolcuların morallerini çok daha fazla bozdu. Şampiyonluğun gelmemesi halinde fatura sadece sözleşmesi bitecek oyunculara kesilmeyecek. Yönetim, teklif gelen birçok futbolcuyla da yollarını ayıracak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Gökhan Gönül Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Mehmet:

''Sen gidersen bu futbol kurtulur. '' demişti, Erman Hoca. . Asıl senin gitmen lazım.

41
2
yanıtYanıtla
Kara Kartal:

şikeciler hakemler sizi daha kayırması idi siz bırakın ilk ona bile giremezsinizzzzz

8
5
yanıtYanıtla
Ahmet ASARMobil-ANDROID:

Sn. Aziz YILDIRIM ilk önce kendi sözleşmesini sonlandırsın ve Fenerbahçe ondan kurtulsun. Eğer 2 yıl önce Ersun YANAL'ı göndermeleri, geçen yıl da bu yıl da şampiyonluk.

5
5
yanıtYanıtla
misafir:

artık sen gitsen daha ıyı olacak. kulubü kendisine tapuloadı.

7
2
yanıtYanıtla
suat:

doğru söylüyorsun aziz başkan. . . ama. . . karşılarında hiç maç kaybetmeyen, çok formda bir beşiktaş var. . . futbolcuların ne yapsın. . .

6
2
yanıtYanıtla
cahilden uzak durun:

Fener''in başarısı şampiyonlukla ölçülür, diğer dereceler Fener''i ilgilendirmez. Şampiyon olamayan bir takımı elde tutmanın anlamı yoktur.

2
5
yanıtYanıtla
mehmet kokboruMobil-ANDROID:

futbolcuya kesicegine kendine kes faturayı

1
2
yanıtYanıtla
özfb li:

bazen insanda şansda olacak. . . v. persie ve nani yerine. . . eto ve gomez alınsaydı. . her şey çoook farklı olurdu. . kafadan çatlak terrano fb yi yaktı. . bence halla eto alınabilir. . . naniden en az 3 gömlek üstün

0
0
yanıtYanıtla
fenerliMobil-ANDROID:

başkan takım iyide hoca fos buda senin suçun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title