Haberler

Aziz Yıldırım PFDK'ya Sevk Edildi!

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı Antalyaspor maçı sonrası "Sahaya inip bir iki hakem tokatlayacağım." şeklinde sarf ettiği sözler başını yaktı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

SPORTMENLİĞE AYKIRI AÇIKLAMALAR NEDENİYLE PFDK'DA

Hukuk Müşavirliği'nce 01.09.2015 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporuna göre; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 30.08.2015 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş. - Antalyaspor A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakası sonrasında medyada yer alan "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya tedbirsiz olarak sevkine karar verilmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Aziz Yıldırım Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (31)

TARAFSIZMobil-ANDROID:

fenerbahce tarihinin en fazla galatasaray sampiyonlugu gormus ezik baskani , asirlik cinari şike batagina atan embesil, yayinci kurulus kablosu kesecek kadar kuculen seref yoksunu, kendi kaptanini taraftara dovduren kus beyinli TÜRK FUTBOLUNDAN DEFOL.

16
6
yanıtYanıtla
BbMobil-IOS:

Bu adam siyasetçiler gibi ne kadar çok konuşuyor. Kral gibi davranıyor

5
6
yanıtYanıtla
LazTürkMobil-IOS:

Her zaman aynı şeyi yapıo müebbet verin buna bidaha top yüzü görmesin ..

7
3
yanıtYanıtla
mehmet ali:

fener otlubahçe neden Aziz yıldırımın askerlik yapmamak için sahte rapor aldığı üzerine bir şey demiyorlar. . Askerlik yapmamak için çürük raporu alan bir sade vatandaş olsa vatan haini ilan ederdiniz ya Aziz olunca sesiniz neden çıkmaz otlu fener. . ?.

9
1
yanıtYanıtla
TR-A.çatlı50Mobil-IOS:

Karı kılıklı topiş la buda konuşturuluyor ya bu ülkede, herkes erkekliğinden utanmalı.!

7
3
yanıtYanıtla
azizemlike:

bu sikeciyi derhal futboldan men edilmeli

7
2
yanıtYanıtla
hikmet:

bir iki transfer yaptı diye hala bu adamı savunan fenerliler var. Bu yüzden başkanlığa devam edip yüz bulup pervasızca açıklamalar yapabiliyor . ee it ürür kervan yürür

7
1
yanıtYanıtla
xyz:

Şampiyon olamadikca kuduruyor bu herif.

8
0
yanıtYanıtla
fırtına:

şu mamut usluya da söyleyin dili pabuç gibi maaşallah. soyadı gibi uslu duramıyor. ALÇAK dağları o yaratmış

5
2
yanıtYanıtla
çarşı:

aziz akpnin köpeği, arkasında akp varken kimse buna karışamaz

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title