Haberler

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye Onursal Başkan Oluyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, "Aziz Yıldırım'ın onursal başkan olarak sonsuza kadar F.Bahçe başkanı kalmasını istiyoruz." dedi.

    Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, 25 Ocak'ta yapılacak divan kurulu toplantısında, Aziz Yıldırım'a, divan kurulu tarafından, onursal başkanlık teklif edileceğini söyledi.

    SONSUZA KADAR BAŞKAN KALMASINI İSTİYORUZ

    Bugün Tv'de Özgür Sancar'la, Merve Dinçkol'un sunduğu Sporextra Programı'na katılan Günay, "Biz sayın başkanın fiilen başkanlığı bitse bile, ki arzu ettiğimiz bir durum değildir, onursal başkan olarak sonsuza kadar Fenerbahçe başkanı olarak kalmasını istiyoruz. Kendisiyle bu konuyu henüz görüşmedik; çünkü yurtdışında hafta içerisinde dönecek. Bu konuyu açacağım, kendisinin yaklaşımının müspet olacağını umut ediyorum" dedi.

    GEREKÇELİ KARARI BEKLİYORUZ

    Yüksel Günay, buna karşın, Fenerbahçe'nin haksız yere cezalandırıldığını belirterek, "Biz hakkımızı aramak, bu kararı değiştirmek için tüm hukuksal kaynaklara başvuracağız. Elbette böyle bir karar çıkmasını beklemiyorduk. Biz umudumuzu yitirmiş değiliz. Elimizden geleni yapacağız. Başkanlık seçimi konusunda şimdiden bir şey söyleyemem. Her şeyden önce gerekçeli kararı görmek gerekir. Ne zaman gönderileceğini bilmiyorum. Gerekçeli karar elimize ulaştığı anda başkanlık seçimiyle ilgili süreç başlar" diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Yüksel Günay Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title