Haberler

    Aziz Yıldırım, "Tribüne Sokmayacağım" Dediği Taraftarları Maça Almadı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe - İstanbul BŞB maçına girmek isteyen Aziz Yıldırım'a muhalif GFB üyesi 200 kişilik taraftar grubu, "kimlik fotokopileri olmadığı gerekçesiyle" salona giremedi.

    Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde oynanan Fenerbahçe- İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında bilet krizi yaşandı.

    Karşılaşma öncesi salonun gişelerinden bilet satılması üzerine yaklaşık 300 sarı lacivertli taraftar bilet alarak içeri girdi. İlerleyen dakikalarda Genç Fenerbahçeliler üyesi 200 kişilik bir grup salona geldi ve bilet almak için kuyruğa girdi. Ancak Fenerbahçeli bazı yöneticiler gişe görevlileriyle konuşarak, kimlik fotokopisi olmayanlara bilet satılmaması istedi.

    GFB üyeleri karşılaşmaya alınmayınca salonun etrafında bekledi.

    400 KİŞİLİK GRUP DIŞARDA KALDI

    Bunun üzerine bilet satışları durduruldu ve yaklaşık 400 kişilik grup dışarıda kaldı. Taraftarlar salonun önünde bekleyişini sürdürürken, 4 otobüs dolusu çevik kuvvet herhangi bir tatsızlık yaşanmaması için salonun etrafında bekletildi.

    "BUNLARI TRİBÜNE SOKMAYACAĞIM" DEMİŞTİ

    GFB üyeleri, Fenerbahçe'nin son şampiyonluk kutlamasında başkan Aziz Yıldırım konuşma yaptığı sırada Alex de Souza lehine slogan atmış, Yıldırım bunun üzerine GFB'nin olduğu tribüne dönerek, "Paralı köpekler, ahlaksızlar" diye bağırmıştı. GFB üyeleri bu çıkışa rağmen Fenerbahçe'nin futbol, basketbol ve voleybol maçlarında "Ersun Yanal" lehine tezahürat yapınca, Aziz Yıldırım bu kez, "Yine aynı grup. Bunları tribüne sokmayacağım" diye konuşmuştu.

    GFB üyelerinin salona alınmamasını protesto eden bazı Fenerbahçeliler de salonu terkedince, tribünlerde çok az bir taraftar topluluğu yer aldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (11)

    yılmaz:

    en iyisi kimseyi almasın kendi kendine rahatça izlesin.

    3
    6
    yanıtYanıtla
    AZİZ BAHÇE:

    Başkan haklı, hiç bir fenerliyi stada sokmayacaksın!!

    8
    0
    yanıtYanıtla
    KADIKÖY FENERİ:

    Fenevliler , şikeci olduktan sonra, genci yaşlısı ne fark eder. .

    2
    4
    yanıtYanıtla
    zyb:

    Her türlü pisliğin içinde bu GNCFB. liler var. . . . . Adam haklıdır. . . . . Parayı doğrayan bilir. . . . .

    3
    3
    yanıtYanıtla
    AS.01 YENERBAHÇELİ:

    DÜNYA KURUL DU KURULALI HEP VARDIR , İNSANOĞLUNDA HASET BENİM DEĞİLSE, HİÇ KİMSENİN OLMASIN . FENERBAHÇELİ İSEN O TAKIMIN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞ , YOK DEĞİLSEN DE BARİ SUS.

    1
    3
    yanıtYanıtla
    SEYİRCİ:

    Azish top benim istediğimi oynatırım istemediğimi çıkartırım diyor. Mahallenin ufaklıkları da topun herkese ait olduğunu bilmeden uslu çocuk gibi oturuyorlar.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    gonyali:

    hele bu fenerlilere :))) cok guldum valla

    1
    2
    yanıtYanıtla
    AS.01 YENERBAHÇELİ:

    GONYALI ; GAZLARA GÜLSEN . . . . . DAHA İYİ OLMAZ MI

    yanıt0
    yanıt0
    okul açık:

    Klavyeciler çıkmış yine piyasaya 12numara gibi anca sanal takılın :)

    0
    2
    yanıtYanıtla
    ŞİKOCU:

    Dua etsinler ki küfür etmemiş. Bilindiği gibi daha önce genç Fb liler, yaşlı Fb liler diye ayırmadan alayına saydırmıştı. Başkan sadece Uefa ve Cas tan çekinir, gerisi (TFF; hükümet , yargı, hukuk) vız gelir ona. . .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title