Haberler

    Aziz Yıldırım: Futbolcular Oynamazsa Hoca Ne Yapsın

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal ve Eminike'ye sahip çıktı.

    Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek şampiyonluk yolunda darbe alan Fenerbahçe'de moraller bozuk.

    "BİZE YAKIŞMADI"

    Yenilgi sonrası teknik direktör İsmail Kartal'ın istifa edeceği yönündeki haberler üzerine Başkan Aziz Yıldırım Akşam Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Alınan yenilgide İsmail Kartal'ın suçunun olmadığını aktaran Başkan Yıldırım, "Sahada futbolcular oynamazsa hoca ne yapsın, hocanın ne hatası var. O elinden geleni yaptı. Sahada görevini yapmayanlar konuşulmalı. Bir tek emenike sahada bir şeyler yapmaya çalıştı, o da yalnız kaldı. Şampiyonluğa oynayan takımın böyle futbol oynamaya hakkı yok. Bizim futbolcularımıza bu futbol yakışmadı, hoş da olmadı" ifadelerini kullandı.

    "TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"

    Hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisi hakkında da konuşan Aziz Yıldırım, "Beşiktaş'ı yenip tekrar şampiyonluk yarışında oluruz. Ama bundan sonra puan kaybetmeye hiç tahammülümüz yok. Her maçı kazanmak zorundayız. Rakiplerimiz puan kaybedebilir. Daha Beşiktaş ve Galatasaray'ın kendi aralarında ve Trabzonspor'la maçları var. Bizim derbiler bitti" diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İsmail Kartal Aziz Yıldırım Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (7)

    realite:

    bir takım aynı anda 2 ucube (futbol ucubesi)kaldıramaz, hiç değilse biri birinin yerine girsin(dk 60 larda). . . . . kuyt da skora göre son 20 dk lar girmeli(eğer geride isek). . . aklın yolu bir bu 2 ucubeyle geriye düştüğümüz hiç bir maçı çeviremeyiz, çünkü beyin sıfır, teknik sıfır, pozisyon alma, adam geçme, sıfır, şut sıfır. . . hoca aklını başına al, bundan sonra 1 puan bile kayıp fb yi saf sışı bırakır. . .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    realite:

    bir tek emenike bir şey yapmaya çalışmışmış. . ne yapmaya çalıştıysa. . . başkan böyleyse(ironi yapmıyorsa). . . zaten bitmişiz demektir. . . emenike piyasa kaybetmesin derken fb 4. yıldızı kaybedecek. . . bari başkan en azından sow ve emenikeyi aynı anda oynattırma. . . ikisi aynı anda tam facia sowun yerine alper oynasın. . . sow son 20 dk girsin. . bu formuyla yedek bile olmamalılar her ikiside. . ama en azından birine katlanalım. . .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    sadece HAKİKAT:

    Geçen sene Ersun Yanal''ı övenlere bu takımı futbolcular şampiyon yaptı hoca değil demiştin başkan sadece futbolcuda olmuyor sadece teknik ekipte hepsi ve yönetim müteselsil sorumludur bu işlerde.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    siz gidin:

    ismail ne mi yaptı 90 dk sahada gezinen emenikeye göz yumdu neden yumduğuda belli oldu araya pas yapan adam geçen tek oyuncu diegoyu oyunda aldı emre gezindi korkusunda oyna diyemedi takımdaki ciddiyetsizliği silemedi sen varken bu zor bazı oyuncular direk sana bağlı sov defansta bile top çıkarırken emenike tatilde işte isonou yaptıkları aziz efendi

    0
    0
    yanıtYanıtla
    FANATİK:

    BU HAFTA HALLEDERSİN BAŞKAN. . DEVRE ARASI KORİDOR-HAKEM-FIRÇA-TEHDİT. . . . FALAN FİLAN. . . SEN BİLİRSİN İŞİNİ BAŞKAAAANNN. . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    HANSAL:

    futbulcuyu boş bırakırsan aldıgınız paranın karşılıgı vermiyorlar. başlarına yılmaz vural gibi adam lazım

    0
    0
    yanıtYanıtla
    tarık:

    aziz kadroyu sen kuruyıon boş emenişke her maç 11 de bu nası iş bitti takım sayende

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title