Haberler

Aziz Yıldırım Basının Karşısına Çıkıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe, Başkan Aziz Yıldırım'ın 30 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 14.00'te bir basın toplantısı yapacağını açıkladı.

Tartışmalı pozisyonlarıyla yılın en çok konuşulan futbol maçları arasına giren Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi sonrası sarı lacivertli kulüpten flaş bir hamle geldi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, 30 Eylül Çarşamba günü saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Sarı Lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım 30 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 14.00'te bir basın toplantısı yapacaktır. Basın Toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde bulunan 1907 Tribünü'nde gerçekleşecektir.

Basın mensuplarının bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Eylül Spor Haberler

500

Yorumlar (29)

BordobereliMobil-ANDROID:

işiniz gücünüz yok FenerBahçe ile uğraşmaya başlamışsınız. bjk,6s, hamsiler siz önce kendi başkanlarınızı bir göz önünde bulundurun. Aziz Yıldırım Adam gibi adam mert ve dobra sizin sümsük bşk. larınız gibi değiller.

18
51
yanıtYanıtla
mete:

ne diyeceksin acaba basın toplantısında??yandexte arama sayısını arttırmamız lazımmı diyeceksin. komik adam komik takım:))al sana halley. 3-2 afiyet olsun

23
11
yanıtYanıtla
atakan:

Burdan bütün tipi tiplere sesleniyorum. . . Fenerbahçe dışında kim şampiyon olursa hakkıyla , fener olursa hakemlerle şikeyle

9
10
yanıtYanıtla
realite:

fb yi 8taş mı yendi, güldürmeyin yaa halis fb yi yendi. . . her maçta 1-2 hakem hatası olabilir ama 4 net hatanın(skora direk etki eden) hepsinin de fb aleyhine olması (hemde bir derbide)son derece düşündürücü. . . AZİZ başkandan çok sert deklarasyon bekliyoruz. . . gerekirse takımı ligden çeker şaklabanlara fırsat vermeyiz. . . biz parelel bitti diyoruz ama adamlar hala cirit atıyor. .

4
13
yanıtYanıtla
ömer tekin:

ANLAMADIM - bunlar 10 . 15 yılda bir feneri yenip bayram yapıyorlar. Oysa fener onları yılda iki kez hakemlere ramen yeniyor böyle sevinmiyor ama normaldır 10 15 yııdabir feneri yenmek onlariçin normaldır . HELE HELE GS için

2
10
yanıtYanıtla
atakan:

YENİLGİYİ UNUTTURMAK İÇİN İSTİFA EDECEKTİR YİNE ZAAAAAAAAA :)

11
1
yanıtYanıtla
aziz yıldıvım:

Hakkımız yiyovsunuz, fenevi ligden çekecem işte, oynamıyovum. . .

9
3
yanıtYanıtla
babanız beşiktaş:

tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin :))

8
3
yanıtYanıtla
reis:

ben uyarmıştım lig başlayalıdan beri fb doğranıyor ama fb zorda olsa yendiği için ses çıkarmadı bence yanlıştı, aziz başkan testi kırıldıktan sonra değil, kırılmadan bağırmalıydı. . maalesef leş kargaları bir olmuş fb nasıl durdurulu peşindeler. . . . aziz başkan öyle bir bağımalaıki, sesi taaa pensilvanyadan duyulmalı. . . türkiyenin en büyük sivil toplum örgütünü haşhaşiler yıkamadı. . . 3 kuruşluk hakem mafyasımı yıkacak haddinizi bilin ulen. . .

5
5
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

gecen yil galatasarayin 2.1 yendigi fenerbahce macinda top 30 taca cikiyor fenerli oyuncu alip gol atiyor fener belesten bir golatmis oluyo hakemler yardimi ile az daha sezon sonu averacla fener sampiyon olsa iyimi olacakti bu medyacilar o zaman bu kadar bagirmadilar ha hakemden hic bir kulup dert yanip aglamasin

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title