Haberler

Aziz Yıldırım'la Hacıosmanoğlu'nun Avukatı Mahkemede Tartıştı

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'la Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'nun avukatı, mahkemede kavga etti. Yıldırım, "Trabzonspor şike yapmamış mı?" diye sordu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile aralarında olan hakaret davaları ile ilgili hakim karşısına çıktı.

Anadolu 48. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada müşteki sanık Aziz Yıldırım ve avukatı hazır bulunurken, duruşmaya katılmayan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu avukatı temsil etti.

"KULÜP AÇIKLAMASINA KATILIYORUM ANCAK HAKARET YOKTUR"

Duruşmada savunmasını yapan Aziz Yıldırım suçlamaları kabul etmediğini belirterek, "Hacıosmanoğlu bizim hakkımızda şahsi olarak açıklama yapmıştır. Benim kendisine yönelik şahsi bir açıklamam olmadığı gibi, iddianamedeki sözler kulübümüzün açıklamalarıdır. Bu açıklamalara katılıyorum ancak açıklamaların içeriğinde hakaret yoktur. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

"ŞİKE İLE ÇALINAN KUPASININ...."

Yıldırım'ın ardından söz alan müşteki sanık Hacıosmanoğlu'nun avukatı Köksal Kızıltaş, "Müvekkilimin 'asker kaçağı' sözü hak arama mücadelesi içinde söylenmiştir. Yıldırım, daha önce çürük raporu alarak askere gitmemiştir. Buna rağmen cezaevinde tutuklu olduğu dönemde çıkan bedelli askerlik yasasından yararlanmıştır. Müvekkilim de bunu kastetmiştir. Karşı tarafın müvekkilimi şikayet etmesinin altında şike ile çalınan kupasının iadesi için yaptığı hak arama mücadelesini önlemeye yöneliktir. Şikayetçiyiz" dedi.

"TRABZONSPOR ŞİKE YAPMAMIŞ MI?"

Avukat Kızıltaş'ın bu sözleri üzerine Aziz Yıldırım sinirlenerek, "Şike diyorsunuz, ya mahkeme beraat kararı verirse ne yapacaksınız? Fenerbahçe şike yaptı diyorsunuz da Trabzonspor şike yapmamış mı" diye konuştu. Mahkeme, avukatların son savunmalarını yapması için taraflara süre vererek duruşmayı erteledi.

DAVALAR BİRLEŞTİRİLDİ

Anadolu 48. Asliye Ceza Mahkemesi'nde İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, 2013 yılı Haziran ve Temmuz aylarında TRT Spor Kanalı'nda yayınlanan 'Basın Tribünü' adlı programda ve Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında Yıldırım'a hakaret ettiği gerekçesiyle 7 aydan 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor. Hacıosmanoğlu'nun bu sözleri üzerine Yıldırım'ın Fenerbahçe Spor Kulübü sitesinde 2013 yılı Haziran ve Temmuz ayında 'Zorunlu Açıklama' ile hakaret ettiği belirtilerek 7'şer aydan 4 yıl 8'er aya kadar hapis cezası istemiyle 2 ayrı dava açıldı. Savcılık suçların karşılıklı işlendiğini belirterek tüm davaların 48. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülmesini talep etti. Mahkeme talebi kabul ederek Yıldırım ve Hacıosmanoğlu'nu tek bir dosyada 'müşteki-sanık' olarak yargılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Asliye Ceza Mahkemesi Aziz Yıldırım Trabzonspor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

muratMobil-ANDROID:

aziz konuştukça batiyorsun ofli seni ham diye yer

7
6
yanıtYanıtla
MAVİ:

aziz bırak artık taraftarımızı bile birbirine böldürdün yeter artık git

5
5
yanıtYanıtla
MadibaMobil-IOS:

Biz yaptık ama onlarda yaptı mı demek savcı yaz bunları yaz!!

6
1
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE AZIZIN ÇIFTLIGI:

Lütfen şu şikeci Azizi gönderin artık hak ettiği yere. . Şike yaparak futbolcuların emeğine saygısızlık yapan, Fenerin yıllarını çalan ve milyonlarca Euro zarara uğratan, taraftara küfür eden bu adamın hala arkasında duranlar nasıl insanla. Bu Kadar pişkin olabilir insan. Başka takımda olsa böyle başkanı hemen afaroz ederler. Ama fenerde tekrar başkan seçilerek ödüllendiriliyor. Yani tekrar şike yapa deniliyor. Bu nedenle fener azizin çiftliği. .

4
2
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Sen TS''yi bırak. Senin şike yaptığın her türlü ispat edildi, cezaları da yediniz. Sen gel şu yaptığın şikeyi (sürülen tarlaları) itiraf et de görelim. .

2
3
yanıtYanıtla
zeyno.mobilWeb@haberler.com:

Aziz Yıldırım türk futbolunun katilidir

2
1
yanıtYanıtla
urfali:

ya. . bu. . ve. . bunun. . gibi. . turkiyede. . var. . bir. . kastane. . . futbolu. . bitirdiler. . vutbolda. . gormedimizi. . gosderdiler. . . takimlarin. . bazisini. . kupalardan. . men. . etirdiler. . daha. . gulup. . bunun. . gibileri. . ne. . tutarlar. . anlam. . veremiyorum

1
0
yanıtYanıtla
normanci:

mahkeme beraat derse ne yapacaksin diye saliyor azize, , , peki mahkeme suclusun derse asil sen ne yapacaksin ahlak fukarasi,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title