Haberler

Aziz Kocaoğlu Bergama'da

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu: "(İzmir geri kaldı, biz yaparız) Bu lafları çok duyduk. Kusura bakmayın, İzmir kimseye muhtaç değil. Binali Yıldırım'a hiç değil, Aziz Kocaoğlu'na da muhtaç değil"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 'İzmir geri kaldı, biz yaparız' yönündeki sözleri eleştirerek "Bu lafları çok duyduk. Kusura bakmayın, İzmir kimseye muhtaç değil. Binali Yıldırım'a hiç değil, Aziz Kocaoğlu'na da muhtaç değil" dedi.

Bergama'da İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi tarafından yaptırılacak 350 araçlık Katlı Otopark Projesi'nin temel atma törenine katılan Aziz Kocaoğlu, CHP Parti Meclisi'nce belediye başkan adayı gösterilmeyen Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz'un törene katılmasında büyük mutluluk duyduğunu, başkanların siyaset dersi verdiklerini belirtti.

İZBAN'ın Torbalı ve Selçuk'a uzayacağını, Bergama'ya da ulaşması için DDY ile görüşme yaptıklarını belirten Kocaoğlu, İstanbul demiryolu hattının da ilçeden geçeceğini, halka daha konforlu seyahat imkanı sağlanacağını söyledi.

Belediye başkanlığı döneminde ilçe belediyelere ve üreticilere destek verdiğini, son bir ayda temelini attıkları ve devam eden projelerin maliyetinin 1,5 milyar lira olduğunu ifade eden Kocaoğlu, belediyenin İzmir'e hükumetten fazla yatırım yaptığını savundu.

"İzmir geri kaldı, biz yaparız" sözlerini eleştiren Kocaoğlu, şöyle devam etti:

"Biz bu lafları çok duyduk. Kusura bakmayın, İzmir kimseye muhtaç değil. Binali Yıldırım'a hiç değil, Aziz Kocaoğlu'na da muhtaç değil. İzmir 30 Mart'ta kendi göbeğini kendi kesecek. İzmir kalkınmasını da, gelişmesini de sürdürebilecek insan yapısına, iradeye, onura sahip bir kenttir. İzmir diğer illerden farklıdır, daha aydın, demokrattır. İnsana, insan olduğu için bakar. Sözle İzmir'den oy almazsınız. Yapacağınız tek bir şey var, İzmir'in merkezi hükumetten aldığı payı artıracaksınız, İzmir'e hizmet edeceksiniz. Yerel yönetimlerle birlikte gerekli olan projeleri üreteceksiniz."

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç de, temeli atılan projenin tamamlanmasıyla ilçenin trafik ve katlı otopark sorununun çözümüne yönelik önemli adım atılacağını, projeye İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yüzde 80 destek sağladığını bildirdi.

Kocaoğlu, Gönenç, İzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci ve törene katılan diğer belediye başkanları tarafından katlı otopark projesinin temeli atıldı. - İzmir

Kaynak: AA / Güncel

Binali Yıldırım Aziz Kocaoğlu Bergama Kusura Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title