Haberler

Azerbaycan: Toprakları İşgalden Kurtarmak İçin Her An Saldırıya Geçebiliriz

Güncelleme:

Bakü, Ermenistan ordusu Dağlık Karabağ'ı işgal altında tutmaya devam ettiği sürece, Azerbaycan'ın toprakları işgalden kurtarmak için her an saldırıya geçebileceği uyarısında bulundu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan basınında yer alan, Dağlık Karabağ'ın sembol kenti Şuşa'nın 24. işgal yıl dönümü olan 8 Mayıs'ta Azerbaycan ordusunun saldırı başlatacağına yönelik iddialar hakkında açıklama yayımladı. Azerbaycan, Ermenistan ordusu Dağlık Karabağ ve etrafındaki illeri işgal altında tutmaya devam ettiği sürece, Azerbaycan ordusunun, toprakları işgalden kurtarmak için her an saldırıya geçebileceği uyarısında bulundu.

"ERMENİSTAN BMGK'NIN İŞGALİN SONLANDIRILMASINA İLİŞKİN KARARLARINI HİÇE SAYIYOR"

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) işgalin sonlandırılmasına ilişkin kararlarını Ermenistan'ın hiçe saydığı hatırlatılarak, şunlar kaydedildi:

"AZERBAYCAN ORDUSU, TOPRAKLARINI DÜŞMANDAN KURTARMAYA KADİRDİR"

"BMGK kararlarına uyulmaması halinde saldırının gerçekleşmesi gerekli ve kaçınılmazdır. Ermeniler, her gün, her saat Azerbaycan ordusunun topraklarının işgalden kurtarılması için atacağı adımları beklemelidir. Azerbaycan ordusu, topraklarını düşmandan kurtarmaya kadirdir ve tam hazırdır. Ermenistan askerleri her gün telaş ve korku içerisinde yaşamak istemiyorlarsa, Azerbaycan topraklarını terk etmeli ve işgale son vermelidir."

Kaynak: AA / Dünya

Ermenistan Azerbaycan Karabağ Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

..:

gerekirse bizde geliriz kardeş azerbaycan her zaman arkanızdayız sonuna kadar

9
1
yanıtYanıtla
efe:

zafer türk lüğün olacak osmanlıyı böldüler sıra osmanlı da haçlılar bölünecek inş

7
0
yanıtYanıtla
analiz:

BENCE HEMEN SALDIRIN UKRANYAYA CESARET VERIRSINIZ VE RUSYAYA BIR KAC KOLDAN SAVAS ACILIR

5
1
yanıtYanıtla
111111:

hahhh ıste bazı cahıllerr rusyayıı buyuk goruor turkıyenın her dusmanını buyuk gordugu ıcın OYUNCAK oldukları ıcın :D :D : Bunları hıcdusunemıola alısmıslar BAS EGMEYE. . . . . Ukrayna rahatsız azerbeycan rahatsız surıye rahatsız turkıye bunlara lıderlık yapar herkes bırlesırse RUSYAA gıkkkkk dahıı derse ben adam degılım. . . . ama ıstee ılla herkes bolunecek ya bolunmek ıcın muhakkak sebbe buluruzbırlesmek ıcın degıl kardes :D Sorarsın ruslar ne ısı var nıye bırlesır dıe ses ÇIKARAMAZLAR onada :D

yanıt1
yanıt0
azeri balasi:

azerbaycanin bu dunyada bir kardesi var oda turkiyedir bu olanlardada bir daha subut etdiz ki biz heqiqeten kardesiz BIR MILLET IKI DOVLET AZERBAYCAN TURKIYE

5
0
yanıtYanıtla
SEMİH SANCAR:

''KİLİS''İDE KURTARIN'' EY AZERİ KARDEŞLERİMİZ.

1
0
yanıtYanıtla
La dursun:

Tezgaha düşmeyelim!! Bu dayılık nerden geliyor İnşallah bizden silah yoktur ellerinde yani başkasından alıp başkasına giden silah, çok bölgede yinede uyanık olmak lazı derim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title