Haberler

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, geçen ay Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Komiser Yardımcısı Ayhan Kıymacı'nın Dörtyol ilçesindeki ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, geçen ay Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Komiser Yardımcısı Ayhan Kıymacı'nın Dörtyol ilçesindeki ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Hatay'da bulunan Paşayeva, şehit Kıymacı'nın Yeşilköy Mahallesi'nde oturan annesi Nefise Kıymacı ve eşi Nurcan Kıymacı'yı ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva, ziyarette acılarının ortak ve üzüntülerinin büyük olduğunu belirtti.

Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyleyen Paşayeva, "Türk hükümeti PKK ile mücadele veriyor. Şehit kardeşlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bizler de aynı acıları yaşıyoruz. Karabağ'da da çok şehit verdik. Sizler de bizlerin annesisiniz. Allah şehidimizin mekanını cennet eylesin." dedi.

Şehit annesi Nefise Kıymacı da tesellilerinin, oğlunun vatan uğrunda şehit düştüğünü görmek olduğunu belirtti.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, şehit Kıymacı'nın adını ilçede yaşatmak için önemli bulvar ve parklara ismini vereceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ganire Paşayeva Azerbaycan Dörtyol Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
title