Haberler

Az Alkmaar Teknik Direktörü Van Den Brom: "Oyuncularımla Gurur Duyuyorum"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AZ Alkmaar Teknik Direktörü John van den Brom'un açıklamaları Maçın ardından- AZ Alkmaar Teknik Direktörü Van den Brom: "Oyuncularımla gurur duyuyorum" AZ Alkmaar Teknik Direktörü John van den Brom, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Medipol Başakşehir karşısında aldıkları 2-0 galibiyetle ilgili yaptığı açıklamada, oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AZ Alkmaar Teknik Direktörü John van den Brom'un açıklamaları Maçın ardından- AZ Alkmaar Teknik Direktörü Van den Brom: "Oyuncularımla gurur duyuyorum" AZ Alkmaar Teknik Direktörü John van den Brom, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Medipol Başakşehir karşısında aldıkları 2-0 galibiyetle ilgili yaptığı açıklamada, oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.Van den Brom, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, genç bir takım olmalarına karşın Türk ekibi karşısında çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti.Maça çok heyecanlı başladıklarını ama 14. dakikadaki penaltı pozisyonundan sonra işlerin değiştiğini kaydeden Van den Brom, "Yeterli tecrübeye sahip olmayan genç bir takımız. Buna rağmen oyuncularımın gösterdiği performanstan son derece memnunun. Onlarla gurur duyuyorum" diye konuştu.İlk yarıda takımında bazı aksaklıklar gördüğünü bu yüzden ikinci yarıya değişiklik yaparak çıktığını anlatan Van den Brom, 2-0'lık galibiyete rağmen İstanbul'daki maçın 0-0 başlayacağını, bu anlamda her iki takımın tur atlama şansını eşit gördüğünü belirtti. Van den Brom, hakemin penaltı kararına ilişkin bir soruyu yanıtlarken, maçtan sonra pozisyonu izlediğini hatırlatarak, "Net bir penaltıydı. Kuralları koyan ben değilim" değerlendirmesinde bulundu.Hollandalı teknik adam ayrıca genç oyuncusu Janssen'in maçta çok iyi bir performans sergilediğini de belirterek, "Mükemmel oynadı diyebilirim. Daha da iyi olacak. Baştan beri ona güvendim" şeklinde görüşlerini aktardı.

Kaynak: AA / Spor

Başakşehir Az Alkmaar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title