Haberler

Az-81 Spor Kulübü Yağlı Güreş Tesisleri Açıldı

Edirne'de AZ-81 Spor Kulübü Yağlı Güreş Tesislerinin açılışı yapıldı.

Edirne'de AZ-81 Spor Kulübü Yağlı Güreş Tesislerinin açılışı yapıldı.

Hacı Sarraf Mahallesi'nde düzenlenen açılış töreninde konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, fiziki yapısı ve çevresi küçük fakat düşünce, anlayış ve niyet olarak çok büyük ve önemli bir tesisin açılışını yaptıklarını belirtti.

Edirne'yi daha büyük, daha güzel ve daha konforlu bir kent yapmak için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Gürkan, "Herkes el ele veriyor. Onur duyulması gereken de bu. Bu şehirde yaşayan herkes Edirne için elini, yüreğini taşın altına koymuş durumda. En büyük başarı da budur" diye konuştu.

Pehlivanlar için açtıkları tesislerin belki yeterli olmadığını, fakat bir yerden başlamak gerektiğini dile getiren Gürkan, sevgiyle, hep birlikte çok daha iyi tesisler yapacaklarını vurguladı.

Kırkpınar'da güreşecek pehlivanlardan da çok umutlu olduğunu dile getiren Başkan Gürkan, şöyle dedi:

"Ben, burada antrenman yapacak tüm pehlivanlarımıza başarılar diliyorum. Bu yıl onlardan önemli başarılar beklediğimizin de altını çizmek isterim. Eğer yağlı güreşlerin olimpiyatı burada ise birincilik kürsünde çok sayıda pehlivanımızı görmek isterim."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Gürkan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title