Haberler

Ayvalık Zafere Koşacak

Güncelleme:

Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez "Büyük Zafer Koşusu" düzenleniyor.


Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenecek olan "1. Ayvalık 30 Ağustos Büyük Zafer Koşusu", 29 Ağustos'ta Ayvalık'ın Alibey Adasında yapılacak.

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği yarışma kuralları doğrultusunda organize edilen ulusal düzeydeki koşuya katılım için sporcuların kayıt sırasında 2013-2014 sezonu vizeli lisanslarını ibraz etmesi gerektiği, lisansı olmayan sporcuların da sağlık raporu veya muvafakat name doldurarak koşuda yer alabilecekleri de bildirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamındaki ferdi yarışlar, minik bayanlarda bin metre, minik erkekler ve yıldız bayanlarda bin 500 metre, yıldız erkeklerde 2 bin metre ve büyük bayanlarda bin 500 metre, büyük erkeklerde 3 bin metre mesafelerinde gerçekleştirilecek.

Minikler yarışları 14 yaş ve altı, yıldızlar yarışları 15-16-17 yaş gruplarını, gençler yarışları 18-19 , büyük bayanlar ve büyük erkekler yarışı 20 yaş ve üzeri yaşları kapsıyor.

Minik bayanlar ve Minik erkekler, yıldız bayanlar ve yıldız erkekler, genç erkekler ve genç bayanlar ile büyük erkekler ve bayanlarda ilk 6 ya girecek sporculara madalyaların yanı sıra Ayvalık Belediyesi'nce çeşitli ödüller verilecek. Kategorilerinde ilk 3'e girenlere madalya ve ödülleri Ayvalık Cumhuriyet Meydanı'ndaki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenlerinde verilecek.

Koşunun teknik toplantısı ve kayıtlar, 28 Ağustos Perşembe günü Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atletizm Federasyonları Birliği Ayvalık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title