Haberler

Ayvalık'ta Kuvvetli Lodos

Balıkesir'de kuvvetli lodos- Lodos, Ayvalık ve Erdek'te bazı balıkçı teknelerinin batmasına neden oldu- Paşalimanı-Avşa-Marmara Adası ile Erdek-Tekirdağ deniz seferleri 2 Şubat'a kadar yapılamayacak Ayvalık ve Erdek ilçelerinde, lodos nedeniyle bazı balıkçı tekneleri battı.

Balıkesir'de kuvvetli lodos- Lodos, Ayvalık ve Erdek'te bazı balıkçı teknelerinin batmasına neden oldu- Paşalimanı-Avşa-Marmara Adası ile Erdek-Tekirdağ deniz seferleri 2 Şubat'a kadar yapılamayacak Ayvalık ve Erdek ilçelerinde, lodos nedeniyle bazı balıkçı tekneleri battı.Alınan bilgiye göre, Ayvalık'ta 3 gün sürmesi beklenen ve hızı saatte 70 kilometreye ulaşan lodos, kimi ağaçların dallarının kopmasına, evlerin çatılarının zarar görmesine yol açtı.Dalgaların Sarımsaklı Plajı'nı aşıp kordona kadar çıkmasına neden olan lodos, iskeledeki gezi teknelerine zarar verdi. Lodos nedeniyle onlarca küçük balıkçı teknesi ve filikanın, parçalanarak battığı görüldü.Cunda Adası'nda da metrelerce yüksekliğe ulaşan dalgalar, vatandaşlara zor anlar yaşattı.Erdek ilçesinde ise sahilde balık lokantası olarak kullanılan 20 metrelik tekne ile iki küçük kayık battı. Balıkçılar, lodos beklendiğinden denize açılmadı.Bu arada, Erdek Liman Başkanlığından yapılan açıklamada, Paşalimanı-Avşa-Marmara Adası ile Erdek-Tekirdağ deniz seferlerinin 2 Şubat'a kadar yapılamayacağı bildirildi. -Görüntü dökümüSabaha karşı başlayan lodos nedeniyle ilçe merkezindeki sahil bandında bağlı teknelere ait detaylarFırtına nedeniyle batan bir tekneye ait detaylarBir zincir marketin önünde fırtına nedeniyle büyük bir dalı kırılan ağaca ait detaylarDalgaların kıyıyı dövmesine ait detaylarFırtınanın ağaç dallarındaki görünümüBatan bir küçük, bir büyük tekneye at detaylarŞiddetli fırtına nedeniyle sahil bandına bağlı tekneler ve kıyıyı döven dalgalara ait detaylar İlçe merkezinde fırtınadan zarar gören ağaç dikim alanını belediye çalışanlarının onarmasına ait detaylar

Kaynak: AA / Güncel

Paşalimanı Ayvalık Erdek Avşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title