Haberler

Aytemiz Alanyaspor'da Akhisar Belediyespor Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor hazırlıklarına devam etti.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor hazırlıklarına devam etti.

Alanyaspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan idmana sakatlığı bulunan Deniz Vural katılmadı. Isınma hareketlerinin ardından gruplara ayrılan futbolcular, hücum ve taktik çalışması yaptı.

Antrenman sırasında gazetecilere bir açıklama yapan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Karabükspor'dan alınan 3 puandan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Karabükspor galibiyetinde buruk bir sevinç yaşadıklarını belirten Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Deplasmanda galip gelmek güzel ama bizim için buruk bir sevinç oldu. Hain saldırıdan dolayı şehitlerimiz vardı yaralılarımız vardı. Bu durum tüm Türkiye gibi bizi de derinden üzdü. Önümüzdeki maç bizim için her şeyden daha önemli. Ligin 2 ilçe takımı arasında geçecek bu maçın her şeyden önce centilmence ve dostça geçmesini temenni ediyorum. Müsabakalarda tartışmaların taraftarlar kavgaların yerinin olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sportif faaliyetler dostça kardeşçe daha güzel oluyor. Taraftarlar taraftarlığını, yönetim yönetimliğini, futbolcular da işini yapacak. Bu doğrultuda dostluğun kazanmasını istiyorum. Hafta sonu zor bir maça çıkıyoruz ama kazanmak istiyoruz. Biraz daha yukarılara çıkmak istiyoruz. İnşallah iyi bir maç olur diye düşünüyorum. Şanssız maçlar kaybettik. Mağlup olduğumuz 4 maçın birinden galip gelseydik, şu anda 20 puanımız olacaktı. Bizim de hedefimiz 23 civarlarındaydı ama şu anda gerisindeyiz. Önümüzde 3 maç var. İnşallah, o hedefe ulaşırız diye düşünüyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Hasan Çavuşoğlu Spor Haberler

title