Haberler

Ayşenur Balcı Uyuşturucu Krizine mi Girdi

Güncelleme:

Rahatsız olduğu söylenen Ayşenur Balcı'nın yayın esnasında titremeye başlaması, uyuşturucu krizine girdi dedikodularını başlattı.

Ayşenur Balcı canlı yayında fenalaşınca hakkında 'uyuşturucu krizine girdi.' dedikodusu çıktı.

UYUŞTURUCU KRİZİNE Mİ GİRDİ?

Ayşenur Balcı, İşte Benim Stilim All Star yarışmasında hayli zor anlar yaşadı. Oturduğu yerde titreme nöbeti geçiren Ayşunur Balcı podyum yürüyüşü sırasında daha da kötü oldu. Yürüyüşü tamamlayamayan Ayşenur Balcı titreme nöbetleri arasında yere çöktü.

Rahatsız olduğu söylenen Ayşenur Balcı'nın yayın esnasında titremeye başlaması, uyuşturucu krizine girdi dedikodularını başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayşenur Balcı Star Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (51)

aslı:

gecenlerde kemal dogulu bir yarışmacıya çantayı 900e mi aldın çok ucuza almışsın dedi. Ben 1100tlye 1ay çalışıyorum. Rencide oldum resmen. biz bi çantayı 50tlye alıp aylarca onu takarız. Gerçekten çok iyi örnekler :)

96
1
yanıtYanıtla
H. Blc:

Guzelim o canta ikinci eldi ve normal fiyati dahadz pahaliydi senin yerinde olsam tekrar izlerim ne demen istedigini anlarsin adam 900 tl ucuz demio 900 tl canta alinda demio...

yanıt3
yanıt14
vuv:

adam orda cantanin 900 liradan daha pahali olmasi gerektigini ve o canta icin o fiyatin cok ucuz oldugunu soyluyor. 900 tl nin kendisinin az bir para oldugunu soylemiyor. Alakasi yok.

yanıt6
yanıt5
Ajanda:

Kıyamet lütfen artık kop gerçekten dayanılacak gibi değil dünya. .

76
9
yanıtYanıtla
yayindan kaldirilmali:

bu kadar da olmaz yayindan kesinlikle kaldirilsin

57
5
yanıtYanıtla
eda:

bukadar sehidimiz varken bu program niye yayında

54
4
yanıtYanıtla
Mehmet Rıza:

Bu memleket şehitler verirken, sizin yaptığınıza bakın. Acun Ilıcalı Allah''ından bul ne diyeyim. Paranda batsın reytinginde, RTÜK üyeleri size de kolay gelsin iyi maaş almalar dilerim.

48
1
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

RTÜK NE İŞ YAPIYOR YA, BU SAÇMA PROGRAMLAR ÇOCUKLAR VE GENÇLERE ÇOK KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR. NESİL ÇOK YOZLAŞTI, ÖZGÜR VE O KADAR DA AHLAKSIZ.

48
1
yanıtYanıtla
...:

Dikkat edin, fenalaşan kadına kimse yardım etmiyor, sadece izliyorlar, kimse yerinden kalkmıyor. Amaç da bu zaten. Tepkisiz kalmak. Ne olay olursa olsun, yerinden kalkma, tepki verme. İnsanların bilinç altını bu şekilde yönlendiriyorlar.

45
1
yanıtYanıtla
YAYIN CANLI DEĞİLKİ:

KİME YUTTURUYON REYTİNG MÜPTELESA ACUN

38
7
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title