Haberler

Ayşenur Aslan: Kur'an Kurslarında Ne Öğretiliyor, Hiç!

Güncelleme:

Halk TV'de ekrana çıkan Ayşenur Arslan, Diyarbakır'da 6 çocuğun öldüğü Kur'an kursunda çıkan yangınla ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde bulunan bir Kur'an kursunda, elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında 6 öğrenci hayatını kaybetmişti.

YANGIN YÜZÜNDEN KUR'AN KURSUNU SORGULADILAR

Korkunç olay sonrası Halk TV'de ekrana çıkan Ayşenur Arslan, yangının nedeni hakkında çok konuşulacak ifadeler kullandı.

"KUR'AN KURSUNDA SANAT MI ÖĞRETİLİYOR"

Ayşenur Arslan bir anda Kur'an kurslarını Köy Enstitüleriyle kıyasladı, "bu okullarda çocuklara, tarım, sanat, matematik mi öğretiliyor, ne öğretiliyor bu çocuklara, hiç." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ayşenur Arslan Ayşenur Aslan Diyarbakır Kulp Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (133)

Adınızı Yazın:

Doğru söylüyor

31
78
yanıtYanıtla
huseyın amed:

acınacak haldesin sen ve senin gibi düşünen zavallılar.

63
4
yanıtYanıtla
kekowa:

bu beyinsizler ne zaman kendi saçmalıklarıyla uğraşmaya başlayacak. . kuran kurslarında Allahın ayetleri ve nasıl faydalı insan oluruz öğretisi var. . bu beyinsiz bir ara gidip ders alsaydı böyle konuşmazdı.

44
7
yanıtYanıtla
asd:

Cihad için askerler yetiştiriyorlar ne öğretecekler tabii hiç!

30
18
yanıtYanıtla
Adınızı YazınÖmer:

COK DOGRU SÖYLEMIS. KURAN KURSLARINDA ISITCI YETISTIRIYORLAR.

5
43
yanıtYanıtla
Fethiyeli:

Bu kadın ölünce cenaze namazını kılanlar yandı.

39
6
yanıtYanıtla
SMERT:

Chp kafası böyle olduğu için iktidar yüzü rüyasında bile göremez

41
3
yanıtYanıtla
A:

Kuran''ı bilmeyen ve anlamayan kurslarda ne öğrenildiğini bilmez Allah Hidayet versin

38
4
yanıtYanıtla
cia:

ya bunlar yüzünden chpli herkez kafir zannediliyor. ulan sen öteki tarafta görürsün hiçi. . .

36
5
yanıtYanıtla
İNANAN:

BİRİSİ. BEN 53 YAŞINA GELDİM. ORTAOLULDA. DİN DERSİ VARDI LİSEYİ HATIRLAMIYORUM. BU KADAR. DİNİMİZİ. SİYASETE ALET ETTİLER. YAZIKLAR OLSUN. DERSE DİN HOCASI GELİRDİ. YANI BAŞIMIZDA. İMAM HATİP LİSESİ VARDI. BAZAN ORDA OKUYAN TALEBELERLEKONUŞURDUK. BÖYLE BİR AYRIŞMA YOKTU. KİMSE KİMSEYE. KARIŞMAZDI. İNANCIMIZI. BİLEÇIKAR İÇİN MALZEME YAPMAYA BAŞLADI ÖZELLİKLE AKP. VE SONUÇ. İNSANLARI. SOĞUTMAYA BAŞLADILAR. DİN KİSVESİ ALTINDA. BABAM. CUMA AKŞAMLARI. KURAN OKURDU. BİZDE YANINDA BABAMIZI DİNLERDİK. ŞİRAZEDEN ÇIKTI.

10
29
yanıtYanıtla
Tüm 133 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title