Haberler

Aysel Tuğluk'tan Nazlı Çelik'in Eleştirisine Jet Yanıt

Güncelleme:

HDP'li Tuğluk, ana haber bülteninde kendisini eleştiren Nazlı Çelik'e "Eleştirilerini dikkate alacağım; ancak ben de tarafsız gazetecilik beklerim." şeklinde yanıt verdi.

Star Ana Haber spikeri Nazlı Çelik, Suruç'ta güvenlik güçlerine taş atan HDP'li Aysel Tuğluk'a tepki göstererek "Aysel Tuğluk bir avukat, aynı zamanda da bir hukukçu. Kendisine oy verenleri Meclis'te temsil ediyor. Ancak elinde taşla güvenlik güçlerini hedef alıyor. Çözümün bir parçası olması gerekiyor ama bu görüntüler onu karmaşanın bir parçası yapıyor" sözleriyle eleştirmişti.

"ELEŞTİRİLERİNİ DİKKATE ALACAĞIM"

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Çelik'in bu sözlerine Aysel Tuğluk'un yanıtı gecikmedi. Twitter hesabından açıklama yapan Tuğluk şu ifadelere yer verdi: "Star TV spikeri Sayın Nazlı Çelik dün akşam haberlerinde siyasetçi/hukukçu kimliğime işaret ederek beni eleştirmiş. Karmaşanın değil, çözümün parçası olmamı istemiş. Kendisini hem güzel hem de başarılı bulurum. Eleştirilerini hassasiyetle dikkate alacağım.

"BEN DE TARAFSIZ GAZETECİLİK BEKLERİM"

Ben de kendisinden bağımsız, özgür ve tarafsız gazetecilik beklerim. Bir haftadır hergün halka saldıran, gerçek mermi kullanan, gaz atan, Adeta işkence ederek gözaltılar yapan; toprağını, ülkesini insanlarını IŞİD vahşetinden korumak isteyen rojavalıların dönüşüne izin vermeyen asker ve polisin şiddetinede bir çift söz söylesin, eleştiri yapsın. Devlet şiddetine karşı herkesin kendini savunma hakkı vardır Nazlı Nanım?"

İşte Tuğluk'un Twitter'dan yaptığı o açıklama;




Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nazlı Çelik Twitter Star Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (153)

kara:

bunlar terörü bitirmez bitiremez doğu ve güneydoğuda geceleri evlere gidip tehdit ederek oy alıyorlar para topluyorlar adeta sülük gibi halkı soyuyorlar terörü bıraktıkları an halk bunların ağzına yapar bunlar çok iyi biliyor bu durumu

58
8
yanıtYanıtla
ASL:

Öc alan pisliğinin kellesini alacaksın ki bak o zaman sesleri çıkıyor mu

42
11
yanıtYanıtla
beritan dag:

bence önce senin dilini keselim salak

yanıt0
yanıt0
ASL:

Siz önce yaşadığınız bu vatan topraklarına kurban olun. Türkiye diye bağırıp kulaklarınızı çınlatmak isterim. Bu zaten size yeter.

yanıt0
yanıt0
Mem:

gucunuz yetiyorsa kesin bakalim, hep laf baska bi icrat yok

yanıt0
yanıt0
isim vermek istemiyom:

siz ve sizin gibi zihiniyet var oluncaya kadar kürtler başinizdan eksik olmıyacak kürtler sayesinde türkler vardırkürt olmasa türk hictir

18
34
yanıtYanıtla
pls:

lan asker polis kimi darp etmiş van da bu hafta 3 kez polis araçları tarandı

43
4
yanıtYanıtla
adını yaz:

vekil seçilen biri milletin hakkını meclite arar, dağda aramaz ararsa vekil olmaktan çıkar gereken yapılmalı

37
4
yanıtYanıtla
atakan akbulut:

bir TÜRK bir haaine karşı tarafsız olamaz !!!!!!

28
10
yanıtYanıtla
asil türk:

siz kürtler istediğiniz amaca asla ulaşamayacaksınız. . . artık bunu kabul edin ve birazcık insan olun

24
13
yanıtYanıtla
Tüm 153 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title