Haberler

Annesini Öldüren Zanlıdan Hamile Kalan Kadın Kürtaj Oldu

Güncelleme:

Hamile kaldığı erkek arkadaşının silahlı saldırısına uğrayan ve bebeği nedeniyle tedavi edilemeyen kadın kürtaj oldu ve kolunu kaybetme riskinden kurtuldu.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, ayrılmak istediği erkek arkadaşı Gökhan A.'nın av tüfekli saldırısında annesi ölen, kendisi sol kolundan yaralanan 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Ayşe Kocaoğlu'nun isteği oldu. İki aylık hamile genç kadının bebeği kürtajla alındı. Kocaoğlu kürtaj olmasaydı kolunu kaybedecekti.

AV TÜFEĞİNE SARILDI

Fethiye İlçesi Karaçulha Mahallesi'nde 3 katlı apartmanın 1'inci katında, geçen 8 Şubat'ta meydana gelen olayda iddiaya göre Gökhan A., yaklaşık 5 aydır ilişki yaşadığı, kendisinden ayrılmak isteyen Ayşe Kocaoğlu ve annesi Şule Kocaoğlu ile tartıştı av tüfeğine sarıldı.

ANNE HAYATA VEDA ETTİ

Gökhan A.'nın av tüfeğinden çıkan saçmalarla Ayşe Kocaoğlu'nu sol omuzundan yaralandı annesi Şule Kocaoğlu ise yaşamını yitirdi.

"BABA İZNİ YOK KÜRTAJ OLAMAZ"

Yaralı Ayşe Kocaoğlu'nun, müdahale sırasında 2 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Daha sonra Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen genç kadın, karnında bebeği olduğu için enfeksiyona karşı ilaç verilmediği, istemesine rağmen baba izni olmadığından kürtaj yapılmadığını öne sürdü.

FERYADI TÜRKİYE'DE YANKI BULDU

Kolunu kaybedeceğini, tek koluyla üç çocuğa bakamayacağını dile getiren genç kadının feryadı Türkiye'de her kesimden yankı buldu. Sağlık Bakanlığı da dün öğleden sonra kürtaj kararının alındığını, ayrıca kolunun kesilmesi tehlikesi bulunmadığını duyurdu.

KÜRTAJ OLDU

Bugün öğle saatlerinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'ne alınan Ayşe Kocaoğlu'na kürtaj işlemi uygulandı. Kocaoğlu'na Sosyal Hizmetmetler İl Müdürlüğü'nün görevlendirdiği bir görevlinin refakat ettiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaçulha Türkiye Fethiye Muğla Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Bankaci:

Böyle kadinlara yardim etmiceksin ki hatasini anlasin ve diger kadinlara örnek olsun.

15
21
yanıtYanıtla
olcayMobil-ANDROID:

ben hiç acımadim bu kadına.evlenip ayrılıyorsun 2 tane çocuğun var.onlara bakmak yerine 5 aylık tanıdığın birinden hamile kalıyosun.o bebeğe yazık değil mi.bari evlen öyle çocuk yap.gerizekalı kadın

9
9
yanıtYanıtla
kayserli:

bazan insanlar okadar çaresizlikler içerisinde oluyorki bunu fırsata çevirenlerde çok oluyor bayan böyle bir hayat istermiydi sizce herkesin hakkıdır mutlu bir yuvaya sahipolmak ama nafile olamamış birde ona sormak lazım neler çektigini ne acılara katlandıgını insanları hemen yargılamak bize yakışmıyor ALLAH yardım cısı olsun

17
1
yanıtYanıtla
Aysun Karataş Mobil-ANDROID:

senin gibi öküzler varoldukça bu tür olaylar çok olur bankacı zat

4
11
yanıtYanıtla
AslanMobil-IOS:

Hak veriyorum. Son zamanlar kadinlar bi tuhaf. Bende kadinim ne zorluk cekiyolar ki ayriliyorlar. Ozaman nafakada isteme

3
10
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

eskiden de kadınların kocası ölür hapse düşer çocuklarıyla kalırdı ona kimse yan gözle bakmaz hatta zekatını sadakasını verir kadın çocuklarını büyütmenin derdine düşerdi ama şimdi ne öyle kadın kaldı nede öyle bir toplum yaşanan olayda kadının hiç bir hareketine eyvallah diyemiyorsun hata hata annesinin başnı yedi karnındakinin de hakeza bize ne oldu böyle

9
3
yanıtYanıtla
ali baba:

kadına sormuşlar kolun mu bebegen mı diye. oda bebegım demiş. bir kola bir bebek feda etmiş. kendi tercihi tabi ki

1
9
yanıtYanıtla
ali:

yargılayan arkadaşalr yaptığı günahı kendine sevgilisi belki ama imam nikahı olabilir yaşanılanları bilemeyiz okuduğumuzla yorum yapıp günaha girmeyin Allah yardımcısı olsun yaptığı zinaysa o çocuğun da hesabını verecek Allah bizi affetsin

8
0
yanıtYanıtla
YabancımobilWeb@haberler.com:

Bir can ama sağlıklı bır ortamda büyümecekti çünkü cehalet çok kötü birşey olan iki çocuğa üzüldüm

8
0
yanıtYanıtla
tülin:

benim anlamadığım resmi nikah yoksa erkekten onay istenmez küretaj için ama ilginç tarafı kadın erkek arkadaşından hamile ama diğer adamlada resmi nikahlı evli. . . kadına diyecek bişey bulamıyorum

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title