Haberler

Ayşe Arman'dan Ağaoğlu'na Sert Tepki: Çüşünüz Demek İstiyorum

Güncelleme:

"Benim ortanca hanımın doğum günüydü" ifadesini kullanan Ali Ağaoğlu'nu sert sözlerle eleştiren Hürriyet yazarı Ayşe Arman, "Sadece çüşünüz demek istiyorum." dedi.

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun Taksim saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamanın yankıları devam ediyor. Olay yerine kırmızı gül bıraktığını söyleyen Ali Ağaoğlu, "Millet fakir karanfil bırakıyordu, ben gül bıraktım" diyerek espri yaptı.

"SADECE ÇÜŞÜNÜZ DEMEK İSTİYORUM"

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman da Ağaoğlu'nun nu konuşmasındaki bir başka detayı köşesine taşıdı. "Benim ortanca hanımın doğum günüydü" ifadesini kullanan Ağaoğlu'nun bu söyleminin kabul edilemeyeceğini belirten Arman, "Bu ülkede erkeklerin kaç karısı olabiliyor? Biz bir tane olabiliyor diye biliyoruz ama anlaşılan yanlış biliyoruz. Sadece çüşünüz demek istiyorum" yorumunda bulundu.

İşte Ayşe Arman'ın yazısındaki o kısım;

"YOUTUBE'da dolaşan Ali Ağaoğlu videosunu izlediniz mi?

Ben izledim.
Utanç duydum. Ve kendisinin hangi ülkede yaşadığını çıkaramadım!!! Kastettiği ülke, herhalde Türkiye çünkü "Benim ortanca hanımın doğum günüydü" gibi bir laf ediyor...

Bu ne demek ya!!?!

Sözünü ettiği ortanca hanımsa, demek ki bunun küçüğü de var, büyüğü de... Kaç eşi var bu beyefendinin? Bu ülkede erkeklerin kaç karısı olabiliyor? Biz bir tane olabiliyor diye biliyoruz ama anlaşılan yanlış biliyoruz... Sadece çüşünüz demek istiyorum. Bu kadar paran olunca, Ali Ağaoğlu olunca, normal mi oluyor!?...

Diyebilirsiniz ki, "Sana ne! Alan razı, satan razı!"

Hayır kardeşim, bu ülkede yaşayan bir kadın olarak itiraz ediyorum, böyle bir şeyin normalleşmesinin bütün kadınların haklarına vurulmuş bir darbe olduğunu düşünüyorum.

Eğer bu ülkede yasalar varsa, herkes için olsun!

HAMİŞ: "Millet fakir, karanfil bırakıyor, ben gül koydum!" lafı da aynı konuşmada geçiyor. Evet, son derece sevimsiz bir laf ama "ortanca hanım"ın yanında esamisi okunmaz! Tüm bunların "espri" kontenjanından değerlendirilmesini de abes buluyorum..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Ağaoğlu Ayşe Arman Hürriyet Taksim Magazin Haberler

500

Yorumlar (32)

NNN:

son derece haklısınız ayşe arman. . . bu ağaoğlu ne iğrenç bir adam. . .

17
1
yanıtYanıtla
77:

Çüşünüz de biraz saygı ifadesi var direk sen ona çüüüşşşşşşş de canım

14
1
yanıtYanıtla
LAZ VEGAS:

Adamsın ali Ağaoğlu parayı yemeyi bilion helal

2
11
yanıtYanıtla
misafir:

benim hanım diyor . metresim demiyor sevgilim demiyor bumu zoruna giti

4
9
yanıtYanıtla
ALPEREN OCAKLARI:

Ayşe Arman vatan millet düşmanı

4
8
yanıtYanıtla
Parasiz:

Helal Helaall Ayşe hanım adam diye geçinen çuruklerden daha cok adamsın helal bacım

11
1
yanıtYanıtla
YER Mİ ANADOLU ÇOCUĞU:

Ayşe Arman yürü git senin farkınmı var ali den

2
9
yanıtYanıtla
ELA:

KEFENİN CEBİ YOK BİRİ BU ADAMA SÖYLESİN

10
1
yanıtYanıtla
By:

ya tama ayşe arman iyi diyosunda ağa nın bi parmak işareti ile 13 cü, 53 cü, 103 cü hanım olmak isteyen kadın dolu ülkede. para para para haaaa ben bi hatun 2 çocuğa zor bakıyorum bu arada .

9
2
yanıtYanıtla
reis06:

Çüşünüz ? Hakikaten bu alf ne demek arman hanım. . türkçeyi öğren. adam bakabiliyorsa sorun yok .

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title