Haberler

Aynı Sokakta 1 Haftada 7 Ayrı Hırsızlık

İzmir’in Alsancak semtinde emlak ofisine giren hırsızlar 3 bilgisayar, 1 LCD televizyon, 2 bin TL ile çelik para kasasını alarak kaçtı.

İzmir'in Alsancak semtinde emlak ofisine giren hırsızlar 3 bilgisayar, 1 LCD televizyon, 2 bin TL ile çelik para kasasını alarak kaçtı. Hırsızlık anı kameralara yansıdı. İş yeri sahibi Mehmet Ali Yücel, "Aynı sokakta bir haftada 7 ayrı iş yerinden hırsılık oldu. Hırsızlar kol geziyor" dedi

Alsancak Semti 1884 sokak numara 14'te bulunan İnşaat Dekorasyon ve Emlak Ofisine, cuma sabaha karşı kapıyı levye ile açan hırsızlar, iş yerinden 3 bilgisayar, 1 LCD televizyon, 2 bin TL ile içerisinde yüklü miktarda para olan çelik para kasasını alıp kaçtı. Hırsızlık ise iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. Hırsızlar içeride sonradan fark ettiği kamerayı ise yukarı çekerek görüntülenmemek için çaba sarf etti.

ALSANCAK'TA ASAYİŞ YOK

İş yerinin soyulduğunu sabah işe geldiğinde fark ettiğini ifade eden emekli istihbaratçı astsubay Mehmet Ali Yücel, "Sabah ofisimi açtığımda bilgisayarların ve televizyonun yerinde olmadığını para kasasının çalındığını gördüm. Kamera görüntülerini izledim iki kişi arabayla geliyor, kapşollü şekilde içeri girip kameranın yönünü değiştiriyorlar. Polis geldi incelemeleri yaptı. Semtte bir hafta içinde 7 defa hırsızlık oldu. Dünde 3 yeri soydular. Burada gece 03.00'ten sonra devriye gezen polis yok. Olay olduğunda polis çok geç geliyor. Sıkıntı asayiş ve MOBESE olmaması. Alsancak merkez olmasına rağmen bir tane MOBESE yok. Alsancak'ta bizim bulunduğumuz muhitte, uyuşturucu satanları bizzat görüyoruz, hepsi bu sokaklarda. İzmir'in göbeğinde asayiş bitik durumda" dedi.

HIRSIZLARDAN ŞİKAYETÇİ OLMAYANLARDA VAR

Hırsızlıktan bıktıklarını dile getiren Yücel, "Benim komşu esnaf arkadaşlarımında iş yerine hırsız girdi. Şikayetçi olmuyorlar. 'Bunlarla uğraşılmaz, polis yakalasa da mahkemeden hemen bırakıyorlar. Hedef olmayalım boş yere' diye söylüyorlar." dedi

HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde emlak ofisine giren zanlılar, içerideki kameraya görünmemek için yönünü yukarı doğru çeviriyor. Daha sonra ise işyerinde bulunan para kasası, LCD ve bilgisayarları yüklenip götürüyorlar. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title